0758 22 57 88

PACHET RAPITA ADAMA 50HA+ AZOTAT

cod produs: PACHET 4
PACHET RAPITA ADAMA 50HA+ AZOTAT
Descrierea Produsului

PACHET RAPITA ADAMA 50 HA+AZOTAT

Pachetul tehnologic contine urmatoarele produse:

 

PRODUS TIP PRODUS DOZA/HA
AGIL ERBICID 1
MIRAGE FUNGICID 1
MAVRIK INSECTICID SISEMIC 0.2
LAMDEX INSECTICID CONTACT

0.3

 

NATURAL FORCE BIO STIMULATOR 2
FERTILCEREAL 30 AZOTAT LICHID 20L x2
BORON CARE INGR FOLIAR BOR 2

 

AGIL

AGIL 100 EC conţine substanţa activă propaquizafop, cu acţiune sistemică de combatere a tuturor buruienilor graminee şi selectivă pentru majoritatea culturilor de dicotiledonate. Ea este foarte rapid absorbită de frunzele buruienilor (în aproximativ 1 oră) şi se translocă în toate punctele de creştere intensă, inclusiv în rădăcini şi rizomi. Aici, prin inhibarea unor enzime şi acizi graşi din celulele merismatice, AGIL 100 EC distruge în final funcţiile vitale ale celulelor şi provoacă moartea buruienilor. Astfel, după numai 1-2 zile de la aplicare, buruienile îşi încetează creşterea, în continuare frunzele mai tinere devin gălbui. 

 

MIRAGE

MIRAGE 45 EC este un fungicid pe bază de procloraz, din grupa imidazolilor şi acţionează prin inhibarea biosintezei ergosterolului în membranele celulare ale organismelor ţintă. Acesta are în principal acţiune de contact şi penetrant - translaminară (trece prin limbul frunzei) cu o remanenţă de cca. 4 – 5 săptămâni.

 

 

MAVRIK 

 

MAVRIK 2 F conţine substanţa activă tau-fluvalinat, obţinută dintr-un aminoacid denumit valină, care se găseşte în cazeina din lapte. Tau-fluvalinat este un piretroid de sinteză unic, întrucât spre deosebire de toţi ceilalţi piretroizi acţionează în mod diferit asupra sistemului nervos al dăunătorilor ţintă.

 

LAMDEX

Insecticid piretroid, eficient, cu o puternică acţiune de contact şi ingestie asupra unei game largi de dăunători. După aplicare substanţa activă penetrează rapid cuticula insectei acţionând asupra sistemului nervos, dăunătorii încetează să se hrănească, după care paralizează şi mor repede.

 

NATURAL FORCE

Natural Force este un ingrasamant lichid biostimulator atat pentru agricultura organică cat si pentru cea clasica, care conține 31% aminoacizi liberi, o cantitate redusă de peptonă, vitamine, macro și microelemente provenite din proteine vegetale. Datorită unei astfel de compoziții chimice Natural Force optimizeaza consumul de energie pentru procesele fiziologice, crește rezistența la stres și crește calitatea fructelor.

 

FERTILCEREAL 30

Este un ingrasamant lichid pe baza de azot recomandat la porumb, grau si alte culturi.Ingrasamantul are in componenta inhibitorul ATS. Prezenta echilibrata a celor trei forme de azot(ureic, amoniacal, nitric) si a sulfului atribuie produsului o actiune treptata si prelungita in timp fiind degajat intr o perioada de cca 30 - 40 de zile de la data aplicarii, datorita componentei inhibitorului ATS.

 

BORON CARE

 

Boron Care este un produs format dintr-un complex organic si un compus bazat pe Bor in procent de  15 % ,ce garantează absorbtia foliară rapidă si stabilitatea in sol. Aplicarea produsului ajuta la prevenirea si tratarea patologiilor. Produsul are un rol important in procesele fiziologice ale plantei.

Borul reprezintă un microelement esenţial pentru diferenţierea mugurilor floriferi, ramificaţiile secundare, creşterea rezistenţei la factorii de stres, etc.

 

 

 

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X