0758 22 57 88

PACHET PORUMB SYNGENTA 50HA

cod produs: PACHET 8
PACHET PORUMB SYNGENTA 50HA
Descrierea Produsului

PACHET PORUMB SYNGENTA 50HA

Pachetul tehnologic contine urmatoarele produse:

 

PRODUS TIP PRODUS DOZA/HA
ELUMIS ERBICID 1.5
CLEANCLASTER POTENTIATOR ERBICID 1
NATURAL FORCE BIO STIMULATOR 2
FOSAL ZN  INGR FOLIAR ZINC 2

 

ELUMIS

Elumis este un erbicid consacrat pentru combaterea buruienilor graminee anuale şi perene, precum şi a buruienilor cu frunza lată, anuale şi perene, din cultura porumbului.Elumis are acţiune în principal foliară, asupra buruienilor răsărite şi o acţiune secundară la sol, fiind absorbit într-o mai mică măsură prin coleoptil şi hipocotil de buruienile în curs de răsărire.

 

CLEANCLASTER

 

CLEANCLASTER - Fosfonat de magneziu 36,6% ( 478g/l)

Cleanclaster este un adjuvant utilizat în amestec cu erbicidele postemergente şi cele sistemice totale. Asigură absorbţia mai rapidă şi translocarea mai eficientă în sens ascendent (acropetal) şi descendent (bazipetal) a erbicidelor în buruieni, îmbunătăţind efectul erbicidelor.


NATURAL FORCE

Natural Force este un ingrasamant lichid biostimulator atat pentru agricultura organică cat si pentru cea clasica, care conține 31% aminoacizi liberi, o cantitate redusă de peptonă, vitamine, macro și microelemente provenite din proteine vegetale. Datorită unei astfel de compoziții chimice Natural Force optimizeaza consumul de energie pentru procesele fiziologice, crește rezistența la stres și crește calitatea fructelor.

 

FOSAL ZN

 

Fosal ZN este un ingrasamant foliar pe baza de fosfit si azot. Prezenta microelementelor zinc, mangan si sulf face ca acest ingrasamant sa fie foarte echilibrat.

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X