0758 22 57 88

PACHET PORUMB ADAMA 50HA

cod produs: PACHET 9
PACHET PORUMB ADAMA 50HA
Descrierea Produsului

PACHET PORUMB ADAMA 50HA

Pachetul tehnologic contine urmatoarele produse:

 

 

PRODUS TIP PRODUS DOZA/HA
PYXIDES ERBICID 0.5
CLEANCLASTER POTENTIATOR ERBICID 1
NATURAL FORCE BIO STIMULATOR 2
FOSAL ZN INGR FOLIAR ZINC 2

 

PYXIDES

Erbicid complex format din 3 molecule consacrate și complementare folosite în combaterea buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate anuale și perene din cultura porumbului. Pyxides are in componența sa nicosulfuron, dicamba și mesotrione.

Substanța activă mesotrione este absorbită în principal foliar, dar și prin rădăcini. Aceasta se translocă prin plantă atât prin xilem, cât și prin floem și este astfel distribuită în buruienile țintă.

Nicosulfuron are puternică acţiune erbicidă contra buruienilor monocotiledonate greu de combătut (în special costreiul din rizomi), în condiţii de selectivitate totală faţă de porumb. Nicosulfuron este rapid absorbit de buruieni mai ales prin frunze, dar şi prin rădăcini şi apoi se translocă atât ascendent cât şi descendent în curentul de sevă până la nivelul meristemelor (punctelor de creştere).

Dicamba acționează prin stimularea creșterii celulare anormale în celulele meristematice. Buruiana este distrusă prin înfometare: are loc o incapacitate de a transloca energia necesară în floem. Dicamba este absorbit rapid de rădăcina plantelor și se translocă ușor în xylem și floem.

 

CLEANCLASTER

 

CLEANCLASTER - Fosfonat de magneziu 36,6% ( 478g/l)

Cleanclaster este un adjuvant utilizat în amestec cu erbicidele postemergente şi cele sistemice totale. Asigură absorbţia mai rapidă şi translocarea mai eficientă în sens ascendent (acropetal) şi descendent (bazipetal) a erbicidelor în buruieni, îmbunătăţind efectul erbicidelor.


NATURAL FORCE

Natural Force este un ingrasamant lichid biostimulator atat pentru agricultura organică cat si pentru cea clasica, care conține 31% aminoacizi liberi, o cantitate redusă de peptonă, vitamine, macro și microelemente provenite din proteine vegetale. Datorită unei astfel de compoziții chimice Natural Force optimizeaza consumul de energie pentru procesele fiziologice, crește rezistența la stres și crește calitatea fructelor.

 

FOSAL ZN

 

Fosal ZN este un ingrasamant foliar pe baza de fosfit si azot. Prezenta microelementelor zinc, mangan si sulf face ca acest ingrasamant sa fie foarte echilibrat.

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X