0758 22 57 88

PACHET PAIOASE SYNGENTA 50 HA+AZOTAT

cod produs: PACHET 1
PACHET PAIOASE SYNGENTA 50 HA+AZOTAT
Descrierea Produsului

PACHET PAIOASE SYNGENTA 50 HA+AZOTAT

Pachetul tehnologic contine urmatoarele produse:

 

PRODUSE

TIP PRODUS DOZA/HA
AXIAL 050EC ERBICID 0.9
RIVIOR +CELSIVO FUNGICID X2 1
KARATE ZEON INSECTICID 0.15
NATURAL FORCE BIO STIMULATOR 2
FERTILCEREAL 30 AZOTAT LICHID 20L X2
FOSAL NPK MICRO INGR FOLIAR NPK 2

 

AXIAL 050EC

Axial este erbicidul sistemic pentru combaterea în postemergenţă a principalelor buruieni monocotiledonate anuale din culturile de cereale păioase. Axial oferă flexibilitate în combaterea buruienilor graminee, fiind foarte selectiv faţă de cultură.

 

RIVIOR +CELSIVO 

Celsivo® acționează excelent împotriva făinării, având efect preventiv, curativ, dar și eradicativ. Aplicat chiar și în stadii avansate de dezvoltare a făinării, stopează eficient și durabil boala în culturile de grâu, orz, secară și triticale.
Rivior™ este o soluție nouă ce oferă un control bun pe majoritatea bolilor care apar în primele faze de vegetație. Controlează eficient rugina brună, rugina galbenă, făinarea și pătarea reticulară a frunzelor de grâu.

 

KARATE ZEON

Karate Zeon este un insecticid de contact care, pe lângă efectul rapid și de șoc împotriva dăunătorilor, oferă cea mai lungă perioadă de protecție, datorită tehnologiei Zeon. Formularea în capsule Zeon permite ca o cantitate optimă de insecticid să ajungă pe plantă, fără pierderi în atmosferă la aplicare.
După aplicarea produsului, substanţa activă penetrează rapid cuticula insectei acţionând asupra sistemului nervos, dăunătorii încetează să se hrănească, după care paralizează şi mor repede.

 

NATURAL FORCE

Natural Force este un ingrasamant lichid biostimulator atat pentru agricultura organică cat si pentru cea clasica, care conține 31% aminoacizi liberi, o cantitate redusă de peptonă, vitamine, macro și microelemente provenite din proteine vegetale. Datorită unei astfel de compoziții chimice Natural Force optimizeaza consumul de energie pentru procesele fiziologice, crește rezistența la stres și crește calitatea fructelor.

 

FERTILCEREAL 30

Este un ingrasamant lichid pe baza de azot recomandat la porumb, grau si alte culturi.Ingrasamantul are in componenta inhibitorul ATS. Prezenta echilibrata a celor trei forme de azot(ureic, amoniacal, nitric) si a sulfului atribuie produsului o actiune treptata si prelungita in timp fiind degajat intr o perioada de cca 30 - 40 de zile de la data aplicarii, datorita componentei inhibitorului ATS.

 

FOSAL NPK MICRO

Fosal NPK Micro este un îngrăşământ lichid pe bază de fosfiţi. Prezenţa fosfiţilor creşte producţia de fitoalexine, element care măreşte considerabil rezistenţa plantelor la boli cauzate de fungi şi bacterii. Este recomandat în special pentru culturile cu deficienţă de macro şi micronutrienţi. 

 

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X