0758 22 57 88

PACHET PAIOASE ADAMA 50HA+ AZOTAT

cod produs: PACHET 2
PACHET PAIOASE ADAMA 50HA+ AZOTAT
Descrierea Produsului

PACHET PAIOASE ADAMA 50HA+ AZOTAT

Pachetul tehnologic contine urmatoarele produse:

PRODUS TIP PRODUS DOZA/HA
TRIMMER ERBICID 0.02
LEANDER FUNGICID 0.75
PHEONIX FUNGICID 1.5
LAMDEX INSECTICID 0.3
NATURAL FORCE BIO STIMULATOR 2
FERTILCEREAL 30 AZOTAT LICHID 20L x2
FOSAL NPK MICRO INGR FOLIAR NPK 2

TRIMMER

TRIMMER 50 WG este un erbicid selectiv, sistemic, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale și perene din culturile de cereale. Substanța activă este absorbită prin frunze și rădăcini, și este rapid translocată în întreaga plantă. Acționează prin inhibarea diviziunii celulare în vârfurile de creștere ale lăstarilor și rădăcinilor la buruienile sensibile.

 

LEANDER

Leander 750 EC este un fungicid sistemic cu acțiune preventivă și curativă asupra unui număr mare de agenți fitopatogeni care pot apărea la culturile de cereale, cu translocare acropetală în xilem. Substanța activă fenpropidin inhibă biosinteza ergosterolului, dar prezintă un mod de acțiune diferit față de al fungicidelor azolice (inhibă sinteza sterolului în două poziții).

 

PHEONIX

 

PHOENIX® este un fungicid cu acțiune de contact multi-site, acționând simultan ca inhibitor al agenților patogeni prin multiple căi biochimice. Substanța activă folpet (500 g/L) are acțiune preventivă de contact, împiedicând instalarea infecțiilor la suprafața organelor tratate prin inhibarea germinaţiei sporilor şi creşterea tubului germinativ, prin procesul biochimic de blocare a metabolismul celular al respirației ciupercilor sensibile.

 

LAMDEX

 

Insecticid piretroid, eficient, cu o puternică acţiune de contact şi ingestie asupra unei game largi de dăunători. După aplicare substanţa activă penetrează rapid cuticula insectei acţionând asupra sistemului nervos, dăunătorii încetează să se hrănească, după care paralizează şi mor repede.

 

NATURAL FORCE

Natural Force este un ingrasamant lichid biostimulator atat pentru agricultura organică cat si pentru cea clasica, care conține 31% aminoacizi liberi, o cantitate redusă de peptonă, vitamine, macro și microelemente provenite din proteine vegetale. Datorită unei astfel de compoziții chimice Natural Force optimizeaza consumul de energie pentru procesele fiziologice, crește rezistența la stres și crește calitatea fructelor.

 

FERTILCEREAL 30

Este un ingrasamant lichid pe baza de azot recomandat la porumb, grau si alte culturi.Ingrasamantul are in componenta inhibitorul ATS. Prezenta echilibrata a celor trei forme de azot(ureic, amoniacal, nitric) si a sulfului atribuie produsului o actiune treptata si prelungita in timp fiind degajat intr o perioada de cca 30 - 40 de zile de la data aplicarii, datorita componentei inhibitorului ATS. 

 

FOSAL NPK MICRO

 

Fosal NPK Micro este un îngrăşământ lichid pe bază de fosfiţi. Prezenţa fosfiţilor creşte producţia de fitoalexine, element care măreşte considerabil rezistenţa plantelor la boli cauzate de fungi şi bacterii. Este recomandat în special pentru culturile cu deficienţă de macro şi micronutrienţi

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X