0758 22 57 88

PACHET FLOARE SYNGENTA FLUENCE 50HA

cod produs: PACHET 7
PACHET FLOARE SYNGENTA FLUENCE 50HA
Descrierea Produsului

PACHET FLOARE SYNGENTA FLUENCE 50HA

Pachetul tehnologic contine urmatoarele produse:

 

PRODUS TIP PRODUS DOZA/HA
FLUENCE ERBICID 1
AMISTAR GOLD FUNGICID 1
BORON CARE INGR FOLIAR BOR 2
NATURAL FORCE BIO STIMULATOR 2

FLUENCE

FLUENCE® este absorbit prin frunze şi rădăcini şi este translocat rapid în întreaga plantă. El inhibă diviziunea celulară în vârfurile de creştere ale lăstarilor şi rădăcinilor plantelor sensibile. Creşterea buruienilor este oprită după câteva ore de la aplicare, dar simptomele vizibile apar abia după 5-10 zile şi moartea se produce după 15-25 zile.

 

AMISTAR GOLD

Amistar Gold este un fungicid nou, cu acțiune sistemică, ce oferă un control eficient asupra unui spectru larg de agenți patogeni în culturile de floarea-soarelui, rapiță și sfeclă de zahăr.
Combinația dintre tehnologia Amistar și difenoconazol conferă produsului proprietăți preventive și curative cu eficacitate ridicată.

 

BORON CARE

 

Boron Care este un produs format dintr-un complex organic si un compus bazat pe Bor in procent de  15 % ,ce garantează absorbtia foliară rapidă si stabilitatea in sol. Aplicarea produsului ajuta la prevenirea si tratarea patologiilor. Produsul are un rol important in procesele fiziologice ale plantei.

Borul reprezintă un microelement esenţial pentru diferenţierea mugurilor floriferi, ramificaţiile secundare, creşterea rezistenţei la factorii de stres, etc.

 

NATURAL FORCE

Natural Force este un ingrasamant lichid biostimulator atat pentru agricultura organică cat si pentru cea clasica, care conține 31% aminoacizi liberi, o cantitate redusă de peptonă, vitamine, macro și microelemente provenite din proteine vegetale. Datorită unei astfel de compoziții chimice Natural Force optimizeaza consumul de energie pentru procesele fiziologice, crește rezistența la stres și crește calitatea fructelor.

 

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X