0758 22 57 88

PACHET FLOARE ADAMA 50HA

cod produs: PACHET 6
PACHET FLOARE ADAMA 50HA
Descrierea Produsului

PACHET FLOARE ADAMA 50HA

Pachetul tehnologic contine urmatoarele produse:

PRODUS TIP PRODUS DOZA/HA
PULSAR ERBICID 1
CLEANCLASTER POTENTIATOR ERBICID 1
MIRAGE FUNGICID 1
BORON CARE INGR FOLIAR BOR 2
NATURAL FORCE BIO STIMULATOR 2

 

PULSAR

Pulsar® 40 este un erbicid utilizat în sistemele de producție Clearfield® ale culturilor de floarea-soarelui și orez, precum și pentru culturile de soia, lucernă și mazăre.

 

CLEANCLASTER

 

CLEANCLASTER - Fosfonat de magneziu 36,6% ( 478g/l)

Cleanclaster este un adjuvant utilizat în amestec cu erbicidele postemergente şi cele sistemice totale. Asigură absorbţia mai rapidă şi translocarea mai eficientă în sens ascendent (acropetal) şi descendent (bazipetal) a erbicidelor în buruieni, îmbunătăţind efectul erbicidelor.

 

MIRAGE

 

MIRAGE 45 EC este un fungicid pe bază de procloraz, din grupa imidazolilor şi acţionează prin inhibarea biosintezei ergosterolului în membranele celulare ale organismelor ţintă. Acesta are în principal acţiune de contact şi penetrant - translaminară (trece prin limbul frunzei) cu o remanenţă de cca. 4 – 5 săptămâni.

 

BORON CARE

Boron Care este un produs format dintr-un complex organic si un compus bazat pe Bor in procent de  15 % ,ce garantează absorbtia foliară rapidă si stabilitatea in sol. Aplicarea produsului ajuta la prevenirea si tratarea patologiilor. Produsul are un rol important in procesele fiziologice ale plantei.

Borul reprezintă un microelement esenţial pentru diferenţierea mugurilor floriferi, ramificaţiile secundare, creşterea rezistenţei la factorii de stres, etc.

 

NATURAL FORCE

Natural Force este un ingrasamant lichid biostimulator atat pentru agricultura organică cat si pentru cea clasica, care conține 31% aminoacizi liberi, o cantitate redusă de peptonă, vitamine, macro și microelemente provenite din proteine vegetale. Datorită unei astfel de compoziții chimice Natural Force optimizeaza consumul de energie pentru procesele fiziologice, crește rezistența la stres și crește calitatea fructelor.

 

 

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X