0758 24 29 18

Muribrom Brodifacoum - momeala proaspata raticida 150 g

Muribrom Brodifacoum - momeala proaspata raticida 150 g
Descrierea Produsului

Descriere produs:
Muribrom Brodifacoum Fresh Bait - este un rodenticid care conţine ingredientul activ Brodifacoum în concentraţie de 0,005%. Este o momeală gata de utilizare, sub formă de pastă proaspătă. Produsul este ambalat în hârtie de uz alimentar, fiecare pliculeţ conţinând 20 g pastă proaspătă.
Produsul este utilizat pentru combaterea rozătoarelor: Sobolanul cenuşiu (Rattus norvegicus), Şoarecele de casă (Mus muscullus) şi Şobolanul de acoperiş (Rattus rattus) - specie sălbatică. 
SUBSTANTA ACTIVĂ: Brodifacoum 0,005%

INSTRUCŢIUNILE ŞI DOZELE DE APLICARE:
Pentru utilizatori non-profesionişti MURIBROM BRODIFACOUM FRESH BAIT poate fi utilizat în interiorul şi împrejurul clădirilor civile şi industriale (inclusiv depozite şi compartimente de marfă), pivniţe, garaje, spaţii închise şi grădini private, ferme şi locuinţe. Nu se utilizează în zone cultivate. Produsul este gata de utilizare şi trebuie folosit conform dozelor indicate mai jos. Evitaţi atingerea produsului cu mâinile, folosiţi mănuşi de protecţie. Pachetele din interior trebuie manipulate cu grijă şi depozitate, aşa cum sunt, în cutia de momeală conform dozelor indicate mai jos. Momelile raticide trebuie amplasate în cutii adecvate pentru momeală, inviolabile şi marcate, disponibile pe piaţă. Identificaţi zona infestată şi plasaţi cutia cu momeală în cuiburile rozătoarelor, pe rutele lor şi locurile cu prezenţă crescută. Cutiile cu momeală trebuie amplasate la 5-10 m distanţă una faţă de alta. Doze recomandate: Şoarece de casă: 2 momeli (40 g) x 100 mp. Şobolan cenuşiu: 3-5 momeli (60-100 g) x 100 mp. Şobolan negru: 3-5 momeli (60-100 g) x 100 mp. Verificaţi săptămânal recipientele cu momeală şi înlocuiţi-le pe cele roase. Căutaţi şi eliminaţi rozătoarele moarte Ia intervale frecvente de timp şi eliminaţi-le conform normelor în vigoare. Produsul nu este destinat pentru uz permanent; efectuaţi tratamente de până la 6 săptămâni. La sfârşitul tratamentului, eliminaţi cutiile cu momeală rămase conform normelor în vigoare. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de pe eticheta.
Pentru uz profesional produsul se prezintă în pachete de 20g (raticid morneala în pastă proaspătă ambalată în pungi de hârtie alimentară ). Produsul poate fi utilizat în interiorul şi împrejurul clădirilor civile şi industriale(inclusive depozite şi compartimente de marfă), pivniţe, garaje, spaţii închise şi grădini private, ferme şi locuinţe. Nu se utilizează în zone cultivate. Produsul este gata de utilizare şi trebuie folosit conform dozelor indicate mai jos. Evitaţi atingerea produsului cu mâinile, folosiţi mănuşi de protecţie. Pachetele din interior trebuie manipulate cu grijă şi depozitate, asa cum sunt, în cutia de momeală conform dozelor indicate mai jos. Momelile raticide trebuie amplasate în cutii adecvate pentru momeală, inviolabile şi marcate, disponibile pe piaţă. Identificaţi zona infestată şi plasaţi cutia cu momeală în cuiburile rozătoarelor, pe rutele lor şi locurile cu prezenţă crescută. Doze recomandate: Şoarecele de casă: 2 momeli (40 g) x 100 mp. Şobolanul cenuşiu: 3-5 momeli (60-100 g) x 100 mp. Şobolan negru: 3-5 momeli (60-100 g) x 100 mp. Verificaţi săptămânal recipientele cu momeli şi înlocuiţi-le pe cele roase. Căutaţi şi eliminaţi rozătoarele moarte la intervale frecvente de timp şi eliminaţi-le conform normelor în vigoare. Produsul nu este destinat pentru uz permanent; efectuaţi tratamente de până la 6 săptămâni. La sfârsitul tratamentului, eliminaţi cutiile cu momeală rămase conform normelor în vigoare. Citiţi cu atenţie instructiunile de pe eticheta.

CLASIFICAREA ŞI ETICHETAREA PRODUSULUI:
Produs biocid cu substanţe active - substanţe chimice. P101 - Dacă este necesară consultarea medicului, tineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 - A nu se lasa la îndemâna copiilor. P234 - A se păstra numai în ambalajul original. P270 - A nu mânca, bea sau fuma în timpul utilizării produsului. P280 - Purtaţi mănuşi de protectie/Imbrăcăminte de protecţie/echipament de protecţie a ochilor/ echipment de protecţie a feţei. P301 + P310.
ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic.

INSTRUCŢIUNI PENTRU ELIMINAREA ÎN SIGURANŢĂ PENTRU Produsul biocid: Momelile se vor îndepărta după încheierea tratamentului, urmând să fie eliminate conform legislaţiei în vigoare. Eliminarea momelilor şi a cadavrelor de rozătoare se face prin incinerare, în conformitate cu prevederile Legii 211/2011 privind regimul deşeurilor, de către operatori autorizaţi. Ambalaj: Nu se reutilizează ambalajul şi nu se eliberează în mediu produsul biocid.

CONDIŢIILE DE DEPOZITARE: Produsul se va păstra în ambalajul original, bine închis, ferit de lumină într-un loc uscat, răcoros, bine ventilat. Produsul se va păstra în recipienţi bine închişi în locuri ventilate şi răcoroase departe de razele solare directe, în locuri sigure, inaccesibile animalelor de companie şi a altor animale care nu sunt specii ţintă, pentru a minimiza riscul de atingere sau ingerare. TERMENUL DE VALABILITATE A PRODUSELOR BIOCIDE ÎN CONDIŢII NORMALE DE DEPOZITARE: 24 luni.

ALTE INFORMAŢII: Expunerea dermală, inhalatorie şi orală pentru operatori profesionisti şi non-profesionisti se consideră acceptabilă dacă se respectă instrucţiunile de utilizare prezentate pe eticheta produsului.

 

Specificatiile Produsului
  • Anti...Șobolani, Șoareci
  • Destinatie uzDomestic
  • Modalitate ambalareCutie 150 gr
  • Stare produsPasta
  • Tipuri aplicareManual
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X