0758 22 57 88

Fungicid Melody compact 49 WG(20 gr) Bayer

Bayer
Fungicid Melody compact 49 WG(20 gr) Bayer
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:
Fungicid cu actiune sistemica si de contact pentru combaterea bolilor la vita de vie, cartof, tomate, castraveti si ardei. Continut in substante active: 84 gr/kg iprovalicarb+406 gr/kg cupru sub forma de oxiclorura.

DOMENIU DE UTILIZARE:
-vita de vie: 1,5kg/ha pentru combaterea manei(Plasmopara viticola). Se utilizeaza pentru 1-3 tratamente, preventiv, atat inainte cat si dupa inflorit din fenofaza de degajare a ciorchinilor, pana la fenofaza inainte de parga. Se utilizeaza 600-1000 l solutie/ha in functie de dezvoltarea vegetativa a  plantelor. Intervalul intre tratamente este de 7-14 zile. Timpul de pauza este de 21 zile atat la strugurii de masa cat si la struguri destinati vinificatiei.  
-cartof: 2,0 kg/ha pentru combaterea manei(Phytophtora infestans). Se  utilizeaza la avertizare, preventiv, 1-3 tratamente. Primul tratament se va efectua inainte de inchiderea randurilor iar urmatoarele pana la sfarsitul
infloritului. Intervalul intre stropiri este de 7–12 zile. Se utilizeaza 300-400 l  solutie/ha. Timpul de pauza este de 14 zile.
-tomate:2 kg/ha (0,2%) pentru combaterea manei(Phytophtora infestans), alternariozei (Alternaria solani) si bacteriozei(Xantomonas vezicatoria), pentru 1-3 tratamente la interval de 7-12 zile, efectuate preventiv, la avertizare, in intervalul de la aparitia celei de-a doua inflorescente pana la maturarea fructelor din cel de al doilea etaj. Volumul de solutie 1000l/ha. Timp de pauza 7 zile.
-castraveti: 2 kg/ha(0,2%) în 1000 l apa, pentru combaterea manei (Pseudoperonospora cubensis) si a patarii unghiulare pentru 1-3 tratamente, la interval de 7-12 zile din fenofaza cu a 3-a frunza dezvoltata pana la coacerea fructelor. Timp de pauza: 3 zile.
- ardei: 20 gr/10 l apa/100 mp, pentru a combate patrea frunzelor si basicarea fructelor, pentru 1-3 tratamente la averizare sau la aparitia primelor simptome, la interval de 7 zile. Timp de pauza: 7 zile.

Specificatiile Produsului
  • CulturaArdei, Castravete, Viță de vie, Cartof, Roșii
  • DaunatoriMana, Patarea unghiulara, Basicarea fructelor, Patarea frunzelor, Bacterioza
  • Modalitate ambalarePlic 20 gr
  • Stare produsGranule
  • Termen de valabilitate36 luni
  • Tip produsFungicid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X