0746 02 10 070758 24 29 18

Masca de sudura cu cristale lichide Intensiv 4 Senzori Red XL, cu filtru reglabil de la 9 la 13

Intensiv
-11%
Masca de sudura cu cristale  lichide Intensiv 4 Senzori Red XL, cu filtru reglabil de la 9 la 13
Descrierea Produsului

Descriere produs:
Masca de sudura cu cristale lichide 4 Senzori Intensiv RED XL. Excelenta pentru amperaj scazut TIG: Min 5A DC; 5A AC;5A DC pulse. Aplicatii:  MMA 5-400 / TIG 5-300 / MIG-MAG 5-400 A. Detine reglaj exterior pentru opacitate filtru. Detine reglaj interior pentru functiile sudare/taiere plasma/polizare. Este acoperita cu vopsea speciala reflectorizanta. Temperatura de lucru : -5 / + 55 C. Materialul din care este confectionat: polipropilena. Agreement - CE - DIN.


CLASA OPTICA : 1/1/1/2

Filtrul cu autointunecare consta dintr-un display cu cristale lichide, componente electronice,celule/baterii solare, senzori și un filtru UV/IR. Acest filtru se intuneca automat la amorsarea arcului electric.
Cristalele lichide permit întunecarea automată a filtrului. Aranjamentul acestor cristale este controlat prin impulsuri electrice. In functie de aranjament, cristale reacționează diferit la intensitatea luminii.
Filtrul UV/IR ofera protecție permanentă, indiferent dacă filtrul cu autointunecare se afla în starea luminoasă sau în starea intunecata.
Senzorii filtrului detectează amorsarea arcului electric și transmit un semnal părții electronice, care va activa display-ul cu cristale lichide.
Energia necesară funcționării filtrului  este asigurată prin două căi: energia în timpul sudării provine de la celulele solare, încărcate de la energia arcului electric, iar pentru faza de început a operației de sudare sunt disponibile baterii de backup.
Geamurile de protecție frontale protejează filtrul de stropii de la sudare, iar geamurile de protecție posterioare protejează filtrul de praf și alte impurități. Ambele tipuri de lentile de protecție sunt consumabile și se pot înlocui la nevoie.

Filtrele cu autointunecare sunt codificate conform EN 379, iar clasificarea cuprinde:
Clasa de calitate optică. Aceasta este determina de durata de timp in care un sudor poate folosi masca pentru sudare cu filtru ADF fara aparitia oboselii, pentru operații cu diferite cerințe privind performanțele vizuale.
Clasa de difuzie a luminii. Un procent prea ridicat de lumină difuzată micșorează contrastul.
Concentrarea sudorului crește și, implicit și oboseala.
Clasa de omogenitate a filtrului ADF. Neomogenitățile în câmpul vizual duc la solicitarea
diferită a ochiului și astfel, sudorul obosește mai repede.
Clasa de dependenta unghiulara in transmiterea luminii. Aceasta masoara gradul de intunecare cand se privește sub diferite unghiuri, nu doar la 90°. In functie de calitatea filtrelor cu autoîntunecare, există o variație de până la 3 grade a nivelului de protecție față de valoarea setată.
Fiecare clasa se stabileste in urma unor teste optice si este clasificată pe o scară de la 1 la 3: 1 fiind cea mai buna si 3 fiind cea de calitate inferioara.

Specificatiile Produsului
  • AccesoriiMasti pt sudura
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X