0758 22 57 88

Lipici pentru soareci Homevo, 60g

Homevo
Lipici pentru soareci Homevo, 60g
Descrierea Produsului

Homevo Lipici pentru Soareci si Sobolani, este un lipici de inalta clasa, cu un grad foarte ridicat de lipire la contact si care , odata aplicat,ramane activ pana la 90 de zile, fara a se intari si fara sa-si piarda proprietatile.

Mod de utilizare:
HOMEVO LIPICI ŞOARECI este utilizat pentru pregătirea capcanelor pentru rozătoare şi insecte. Conţinutul tubului se aplică în formă de zig-zag pe un carton. Pentru a face capcana mai eficientă se poate aşeza o momeală (o bucata de branza, cascaval sau sunca) în mijloc, in zona in care este aplicat lipiciul. Datorita caracteristicilor sale, el copiaza suprafata pe care este aplicat, intinzandu-se sub forma de pelicula. Acesta mai poate fi folosit si pentru fabricarea de capcane pentru insecte, atat pentru plantele de apartament, cat si pentru cele de cultura. Se aplica lipiciul pe cartoane de culoare galbena, de dimensiuni 10 x 10 cm, pe ambele parti daca este posibil. Aceste cartoane se pun in apropierea plantelor. La cateva zile de la amplasare se poate observa efectul.
După utilizare capcana se introduce într-o pungă şi se aruncă la gunoi.

Caracteristici :
Rezistă un timp îndelungat fără a se usca, este rezistent la apă şi umiditate, se poate folosi în siguranţă pentru că nu conţine substanţe toxice. Domenii de utilizare: restaurante, fast-food-uri cofetării, locuinţe, birouri, hoteluri, spitale, şcoli, grădiniţe, depozite şi fabrici.


Avertizări:
A nu se utiliza în alte scopuri decât cele indicate mai sus. Acest lipici este strict pentru capturarea rozătoarelor şi insectelor. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Evitaţi contactul cu pielea şi ochii. În cazul în care lipiciul intră în contact cu alte obiecte, spălaţi cu dizolvant.

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X