0746 02 10 070758 24 29 18

Kafer Gel - impotriva insectelor taratoare (5 gr) + Praf contra insectelor de casa - Insektum pulbere (150 gr) + Evosect- insecticid anti-viespi, tantari (1 L), Pestmaster

PESTMASTER
-11%
Kafer Gel - impotriva insectelor taratoare (5 gr) + Praf contra insectelor de casa - Insektum pulbere (150 gr) + Evosect- insecticid anti-viespi, tantari (1 L), Pestmaster
Descrierea Produsului

Descriere produs: 
Kafer Gel - impotriva insectelor taratoare (gandaci), formulat ca o alternativa la insecticidele clasice , de contact.

Mod de utilizare:
Produsul se utilizeaza, prin aplicare metodica la distante de 2 - 3m, a unor picaturi de gel sub forma de mici ,,bobite" de 01 - 02 gr. cu o intensitate mai mare in zonele in care gandacii se ascund, respectiv: tevile de scurgere baie/bucatarie, tocurile usilor si geamurilor, electrocasnice (aragaz, frigider), etc. Cu o putere mai mare de atragere si raspandire acest gel este ,,purtat" din zonele unde a fost aplicat catre cuiburile de gandaci, infestand astfel cuibul, produce mortalitatea 100% in 3 - 5 zile de la aplicare prin ,,efectul in cascada".

Combatere: gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare.

Domenii de utilizare:
Kafer Gel se poate aplica in prezenta persoanelor aflate in incinta fara a pune in pericol sanatatea acestora, utilizandu-se si in locuri greu accesibile: contoare, doze de cabluri, transformatoare de inalta tensiune, in spatele aparatelor electrocasnice, acolo unde insecticidele lichide nu se pot utiliza din motive de securitate.

Eficacitate:
Produsul este ambalat astfel incat sa fie usor de aplicat, nu prezinta nici un fel de risc pentru oameni sau animale de casa, efectul fiind de durata indelungata 3 - 4 luni de la aplicare.

Continut in substanta activa:
- ingredient activ pe baza naturala, nu contine insecticide sintetice.

Precautii:
- A nu se lasa la indemana copliilor.

Alte informatii:
Formulare: gel.
Zona utilizare: interior.
Miros: inodor
Gramaj: 5 gr.

Descriere produs Insektum pulbere: 
Praf contra insectelor de casa Insektum pulbere - combate furnici, gandaci de bucatarie, purici, plosnite, muste. Insektum pulbere - insecticid concentrat sub forma de pulbere de culoare alba, formulat ca o alternativa foarte eficienta la insecticidele clasice, de contact..

Mod de actiune:
Insektum pulbere este un produs insecticid cu actiune in 2 faze: initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei, convulsii. Dupa aceasta prima faza urmeaza blocajul transmiterii impulsurilor, blocaj care duce la paralizia si treptat moartea insectei.Produsul se aplica prin apasarea directa a flaconului, intr-un strat subtire, uniform in ascunzatorile si zonele frecventate de insecte respectiv: crapaturi, fisuri, pervazul geamului, in jurul tevilor de apa baie - bucatarie, sub cada, in apropierea depozitelor de gunoi.Poate fi utilizat in diferite locatii: cladiri, vehicule, adaposturi animale etc. Nu se aplica produsul pe suprafete umede.Tratamentul se repeta dupa 1 - 2 saptamani. Combatere: furnici, gandaci de bucatarie, purici, plosnite, muste..

Continut in substanta activa:
- tetrametrin 2%

Precautii:
- Toxic in caz de ingerare se vor respecta normele de protectie a muncii privind regimul de manipulare si utilizare a pesticidelor..
- Periculos pentru fauna acvatica.

Alte informatii:
Gramaj: 150 g .
Model: Insektum pulbere

Descriere produs Evosect:
EVOSECT - insecticid anti-viespi, tantari . Evosect - insecticid concentrat emulsionabil anti - viespi. 

Mod de utilizare:
Produsul Insecticid Evosect se utilizeaza prin diluarea cu apa astfel: 25 ml substanta concentrata / 1000 ml.Produsul se aplica cu ajutorul unui pulverizator, dimineata sau seara tarziu cand viespile se retrag in cuib si activitatea lor este minima. In timpul tratamentului pastrati o distanta respectabila fata de cuibul de viespi, pulverizati in directia vantului asezat cu vantul din spate. In situatia in care cuiburile sunt greu accesibile, apropiati-va cu atentie si pulverizati cu grija. Pentru a evita intepaturile de viespi, este recomandat a se purta echipament corespunzator si ochelari de protectie.Pentru eficienta sporita tratamentul se repeta la interval de 24 - 48 h de la prima aplicare.In contact cu apa produsul formeaza o ,,emulsie laptoasa", care face produsul greu de falsificat, previne consumul accidental de catre manipulator si determina diluarea imediata a substantei active parazitare.

Domenii de utilizare: 
Produsul Evosect este un insecticid concentrat emulsionabil in apa, foarte eficient pentru combatere : viespi, tantari.Este un produs ideal pentru efectuarea tratamentelor de combatere a tantarilor (stadiu adult) din vegetatii. Pentru aceste tipuri de operatii recomandam utilizarea generatoarelor de ceata rece sau calda. Protejandu-va de muscaturile de tantari, va protejati de virusul Zika, virus ce se transmite prin muscatura tantarilor Aedes Aegypti, cunoscuti si drept tantari-tigru, originari din zonele tropicale si sub-tropicale.


Activitate biocida: 
In urma testelor de laborator efectuate de catre Institutul National De Sanatate Publica conform Referat de testare Biologica 11400 / 05.11.2013 s-a constatat o eficacitate foarte buna in combaterea insectelor zburatoare (mortalitate 100% - 30 minute). .

Continutul in substanta activa:
- cypermethrin 3.5%;
- permethrin 1%; 
- tetramethrin 1.5%.

Alte informatii:
Avizat de ministerul sanatatii: 2681 BIO / 18.12.24.
Utilizatori: profesionisti / uz casnic.
Zona utilizare: interior / exterior.
Valabilitate: 2 ani de la data fabricarii.
Remanenta: 60 zile.
Formulare: lichid concentrat emulsionabil.
Gramaj: 1L. 


Specificatiile Produsului
  • Anti...Gandaci, Țanțari, Plosnite, Gandaci de bucutarie, Furnici, Viespi, Purici, Muste
  • Destinatie uzDomestic, Industrial
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Accesorii pentru acest produs
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X