0758 24 29 18

Invertor sudare MINI 160PI, 20-160 A, Proweld

PROWELD
cod produs: 11346
-11%
Invertor sudare MINI 160PI, 20-160 A, Proweld
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS : 

Economice, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol.Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestui aparat il face mai compact insa cu un ciclu de sudare de 60%.Recomandate pentru sudarea MMA a otelurilor aliate.Pot fi utilizate cu electrozi bazici si supertit.

Tehnologie

Este construit avand la baza tehnologia IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor) - ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura. Acesta tehnologie permite reducerea gabaritului aparatului de sudura fara a sacrifica randamentul acestuia. Astfel, invertoarele de sudura Proweld pot fi utilizate la capacitate maxima pana la 60% din timp. Cu alte cuvinte pot sa functioneze avand curentul de sudura reglat la maximum pana la 6 minute dupa care necesita o pauza de numai 4 minute pentru racire.

Domeniu de utilizare

Este un aparat pentru sudura monofazat, tip invertor, recomandat in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu, prin procedeul MMA (Manual Metal Arc). Sudeaza cu toate tipurile de electrozi inveliti (electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox etc.) o gama diversificata de materiale cum ar fi otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc
Este recomandat pentru lucrari de intretinere si reparatie, in santierele de constructii, in atelierele productie generala, in agricultura etc.

Constructie

Aparatul are carcasa robusta, din metal si material plastic rezistenta la conditii dure de lucru. Este prevazuta cu banda de umar pentru transportul apatatului de sudura.
Componentele electronice de mare putere sunt racite eficient prin intermediul radiatoarelor din aluminiu incorporate in aparat, la care se adauga electro-ventilatoare cu debit mare de aer. Temperatura interna a aparatului este monitorizata in permanenta, iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa, functionarea aparatului de sudura este suspendata pana cand temperatura interna coboara la valori normale de functionare. Acest ansamblu de racire si protectie termica extinde durata de viata a aparatului.

Panoul aparatului este foarte usor de folosit find echipat cu un singur potentiometru pentru reglarea curentului de sudare, fara trepte. Contine de asemenea un buton de pornire si doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si supraincalzirii.

Set de livrare:

Cablu cu cleste portelectrod si conector TEB 10-25;

Cablu cu cleste de masa si conector TEB 10-25;

Masca de mana din material plastic;

Perie de sarma cu ciocanel pentru zgura;

Curea pentru transport;

Ambalaj din carton.

Tehnologie

Invertor

Regim de functionare 60%
Tensiune la mers in gol  56 V
Curent de sudare(DC) 20-160 A
Putere absorbita 6000 W
Dimensiuni 240x130x180 mm
Greutate 4 kg
Functii MMA
Afisaj electronic Nu
Tensiune de alimentare Monofazat (230V)
Clasa de izolatie H

 

Specificatiile Produsului
  • Aparat de suduraTip invertor
  • Curent sudura (A)20-160 A
  • Dimensiuni(L x l x î)240x130x180 mm
  • Garantie24 luni pers fizice / 12 luni pers juridice
  • Tensiune de alimentare230V
  • Tensiune mers in gol56 V
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X