0758 22 57 88

Insecto-acaricid Apollo 500 SC, 4 ml, Nufarm

cod produs: 1407515
Insecto-acaricid Apollo 500 SC, 4 ml, Nufarm
Descrierea Produsului

APOLLO 500 SC
500 g/l Clofentezin

Mod de actiune:
Acaricid de contact actionand in principal ca ovicid, cu efect si asupra formelor mobile in stadiul de larve. Are activitate indelungata, protejand cultura o perioada  mare de timp.
Substanta activa clofentezin intervine in cresterea si diferentierea celulara in cursul fazelor finale ale dezvoltarii embrionare si fazelor initiale ale dezvoltarii larvare a acarienilor. De aceea nu are activitate asupra adultilor, insa datorita efectului sau rezidual, in cazul aplicarii pe adulti, efectul maxim de combatere se poate constata dupa 2 saptamani de la tratament asupra generatiei urmatoare de acarieni. Ca orice acaricid ovicid, se recomanda sa nu se aplice mai mult de un tratament cu APOLLO 500 SC pe sezon, in scopul evitarii aparitiei rezistentei.

Cutura

Spectru de combatere

Doza

Pomi fructiferi

Acarianul rosu al pomilor (Panonychus ulmi) (oua hibernante)

0,04% (0,6 l/ha)

Vita de vie

Paianjenul rosu comun (Tetranychus urticae)

Acarianul rosu al pomilor (Panonychus ulmi) (oua)

0,4 l/ha

Tomate, Vinete, Castraveti solarii

Paianjenul rosu comun (Tetranychus urticae)

0,4 l/ha

Mod de aplicare:
La pomii fructiferi
, se fac tratamente preventive contra oualor de iarna (Panonychus ulmi) inainte de eclozarea acestora.
La mar, tratamentul cu APOLLO 500 SC se poate face incepand din fenofaza de dezmugurire pana la buton roz (inainte de inflorire).
Vita de vie: se fac tratamente preventive inaintea infloritului, cand de obicei apar primii adulti, asigurand o norma de 0,24-0,36 l/ha. Echipamentul de tratare trebuie sa asigure o pulverizare corespunzatoare inclusiv a partilor mai putin expuse ale butucilor de vie (mai ales partea inferioara).
La culturile de vinete, tomate, castraveti din solarii, se aplica stropiri cu volum normal de solutie la aparitia primelor forme mobile de acarieni, cu mijloace terestre de pulverizare.
Compatibilitate: Produsul poate fi compatibil cu multe dintre insecto-fungicidele folosite in mod curent in Romania, cu exceptia produselor cu reactie alcalina. Pentru o folosire corecta, consultati tabelele cu compatibilitati si efectuati un test pe cultura respectiva.

 
Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X