0758 22 57 88

Insecticid Floramite 240 SC, 50 ml, Arysta

cod produs: 1407514
Insecticid Floramite 240 SC, 50 ml, Arysta
Descrierea Produsului

Mod de actiune
Floramite 240 SC este un produs selectiv pentru controlul acarienilor din culturile agricole. Prin aplicarea produsului, acesta are efect letal dupa 4 zile de la aplicare, prin actiunea de contact, urmat de o lunga activitate reziduala asupra daunatorilor. FLORAMITE 240 SC controleaza toate formele mobile ale acarienilor avand si efect ovicid asupra acestora.

Spectrul de activitate: Produsul Floramite 240 SC este un acaricid ce combate acarienii Tetranychus urticae si Tetranychus cinnabarinus din culturile de tomate, vinete, ardei, castraveti, pepeni verzi, pepeni galbeni, dovlecei, capsun si plante ornamentale, atat in camp cat si in spatii protejate.

Continutul unui flacon (50 ml) se recomanda a se folosi pentru aplicare pe o suprafata de 800-1250 m² in 120-150 l de apa.

Momentul aplicarii: Produsul se aplica de indata ce primii acarieni se observa pe cultura. Pentru un efect bun, se recomanda o acoperire buna a masei foliare, atat pe partea superioara cat si pe cea inferioara, folosind volume suficiente de solutie. Nu se recomanda aplicarea cu echipamente cu volum redus-atomizoare. Se recomanda un numar maxim de 2 tratamente cu FLORAMITE 240 SC pe an pe aceeasi cultura,cu repetare la 7 zile sau cu aplicarea a 1-2 produse din alta grupa chimica intre tratamente.

Timp de pauza: Intre ultimul tratament si recoltare se asigura un timp de pauza de 24 ore.

Indicatii suplimentare:  Floramite 240 SC are un impact redus asupra unor populatii de insecte si acarieni- pradatori naturali. De aceea, produsul este compatilbil cu folosirea in programe de Combatere Integrata a Daunatorilor(IPM).
Cand produsul se aplica in spatii protejate (sere, solarii), evitati cel putin 2 ore intrarea in acestea, pana ce frunzele se usuca si spatiul se ventileaza.

Compatibilitate: Produsul Floramite 240 SC a fost testat pe culturi fara a fi observate efecte negative la o aplicare de pana la dublul dozei omologate. Totusi, nu s-a putut testa pe toate soiurile si varietatile aflate in cultura, sau in amestecuri cu toate produsele si adjuvantii aflati pe piata. Pentru o mai mare siguranta se recomanda un test de compatibilitate in conditiile de aplicare locala, pe cultura si soiul respectiv urmand ca apoi sa se treaca la aplicare pe scara larga.

Produsul Floramite 240 SC se utilizeaza la culturile si in dozele conforme cu tabelul prezentat mai jos.

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X