0746 02 10 070758 24 29 18

Insecticid Confidor Oil SC 004 (10 L), Bayer

Bayer
-14%
Insecticid Confidor Oil  SC 004 (10 L), Bayer
Descrierea Produsului

Descriere produs: 

Proprietati fizico-chimice: CONFIDOR OIL SC 004 se prezinta sub forma unei suspensii fine, de culoare alba, omogena, mobila, cu tendinţa de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistem omogen, cu miros specific. Produsul fiind pe baza de ulei, prezinta o vascozitate mare.

Mod de actiune: CONFIDOR OIL SC 004 are acţiune sistemică şi acţiune fizică complementară de asfixiere datorată uleiului. Substanţa activă acţionează asupra larvelor păduchelui din San Jose prin penetrarea scutului protector. Efectul propriu-zis asupra insectelor dăunătoare constă în perturbarea ireversibilă a funcţiilor vitale ale centrilor nervoşi ai acestora conducând în final la moartea lor. Ouăle hibernante ale diferitelor specii de afide şi ale păianjenului roşu sunt intoxicate şi asfixiate, astfel că nu mai are loc eclozarea. Acţiunea diferită şi complementară a celor două componente ale produsului previne apariţia fenomenului de rezistenţă.

Domeniul de utilizare: CONFIDOR OIL SC 004 este omologat în Romania la:

-mar pentru combaterea larvelor hibernante ale paduchelui din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) si a oualelor hibernante ale afidelor (Aphis spp.) si paianjenului roşu comun al pomilor (Panonycus ulmi) în concentraţie de 1,5% respectiv 22,5 l/ha în 1500 l apă.

-prun pentru combaterea oualelor hibernante de afide (Aphis spp.) in concentraţie de 1,5 % (15,0 l/ha). Volum de soluţie: 1000 l/ha.

Se efectuează un tratament pe sezon, fie toamna dupa caderea frunzelor, fie în perioada de repaus vegetativ, cand temperatura aerului este de minim 5 grade Celsius si nu se inregistrează precipitatii.

Prepararea solutiei de stropit si tehnica de aplicare: Înainte de utilizare se agită energic recipientul cu produs.Se toarnă cantitatea de Confidor Oil SC 004 corespunzătoare capacităţii rezervorului instalaţiei de stropit, atunci când acesta este pe jumătate umplut cu apă. După golire, recipientul se clăteşte de trei ori cu apă, iar soluţia obţinută se toarnă în rezervorul instalaţiei de stropit. Se porneşte agitatorul şi se completează rezervorul cu apă până la capacitate. Tratamentul se va face cu agitatorul în funcţiune şi se va urmări îmbăierea corespunzătoare a coroanei şi a trunchiului pomilor.

Compatibilitate: Produsul nu se va amesteca cu zeama bordeleza, polisulfuri şi produse pe bază de sulf, diclofluanid, captan sau TMTD. Pentru orice alte combinaţii, se va face in prealabil un test de compatibilitate fizico-chimica urmat de un test biologic.

Specificatiile Produsului
  • CulturaPrun, Măr
  • DaunatoriPaianjenul rosu comun, Oua hibernante ale afidelor, Larve hibernanate ale paduchelui din San Jose
  • Modalitate ambalareBidon 10 L
  • Stare produsLichid
  • Tip produsInsecticid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X