0758 24 29 18

Insecticid Biscaya (1L), Bayer

Bayer
-11%
Insecticid Biscaya  (1L), Bayer
Descrierea Produsului

Descriere produs: 
Substanța activă: tiacloprid 240 g/l
Formulare: OD (dispersie în ulei)
Insecticid sistemic cu spectru larg destinat combaterii dăunătorilor la grau, orz, ovaz, rapiță si cartof!

Modul de actiune:
Biscaya 240 OD are o eficacitate ridicată și un spectru larg de activitate atât împotriva insectelor care înteapă si sug sucul celular cât si asupra acelora care rod părțile aeriene ale plantei. Este un produs cu activitate sistemică ridicată în plantă, actionând asupra insectelor dăunătoare prin contact si ingestie. Tiacloprid acționează la nivelul sistemului nervos al insectelor, blocând desfășurarea activitaților vitale. Datorită acestui mod de acțiune, Biscaya combate la fel de eficient si formele rezistente la insecticidele convenționale utilizate pâna acum. Activitatea nu este influentată de temperatura din momentul efectuării tratamentului sau de precipițiile căzute ulterior acestuia. Formularea de ultimă generație, dispersie în ulei (OD), conferă produsului o aderență și o pătrundere în plantă a componentei sistemice superioare celorlalte formulări.

Modul de utilizare:
Grau :
Se utilizează la grau la doză de 0,2 l/ha într-un tratament pentru combaterea ploșnițelor (Eurygaster integriceps) și la doza de 0,16 l/ha pentru combaterea gândacului balos (Lema melanopa), până în faza de lapte/ceară. Tratamentul se efectuează la avertizare sau la începutul atacului. Cantitatea de soluție: 200-400 l/ha. Timp de pauză: 21 zile.

Orz, ovaz:
Se utilizeaza la doză de 0,16 l/ha într-un tratament la avertizare pentru combaterea gandacului balos (Lema melanopa). Timp de pauza: 21 zile.

Rapița: 
Se utilizeaza la doza de 0,3 l/ha pentru un tratament pentru a combate gândacul lucios (Meligethes aeneus) si gargarița silicvelor (Ceutorrhynchus assimillis). Tratamentul se efectueaza la avertizare cu cantități de soluție de 300-400 l/ha. Biscaya poate fi utilizat fara restricții in perioada infloritului. Apicultorii vor fi atenționați inainte de efectuarea tratamentului. Timp de pauza: 30 zile.

Cartof:
Se utilizează la doza de 0,2 l/ha, în 1-2 tratamente la avertizare, la un interval de 21 de zile intre tratamente, pentru combaterea afidelor (Aphis spp.) și a gandacului de Colorado (Leptinotarsa decemlineata). Timpul de pauză de la ultima aplicare: 14 zile.

Specificatiile Produsului
  • CulturaGrau, Ovăz, Cartof, Orz, Rapița
  • DaunatoriGandacul de colorado, Gargarita silicvelor, Plosnite, Afide, Gandacul lucios, Gandac lanos
  • Modalitate ambalareBidon 1L
  • Tip produsInsecticid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X