0758 24 29 18

Insecticid -Acaricid Milbeknock EC ( 50 ml), Summit

cod produs: 4729
-15%
Insecticid -Acaricid Milbeknock EC ( 50 ml), Summit
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

Descriere produs: 

Proprietati fizico-chimice: Se prezinta sub forma de lichid limpede, uleios, omogen, mobil, de culoare galben-pal.

Mod de actiune: MILBEKNOCK este un insecto-acaricid pe bază de milbemectin, utilizat în culturile horticole, combătând un spectru larg de acarieni și alte insecte cum ar fi musculița albă de seră, afide, lepidoptere, cicade, miniatoare, tripsi etc. Este produs pe baza unei substanțe naturale obținută din bacteria Streptomyces hygroscopicus subsp. Aureolacrimosus, fiind considerată ca o substanță dintr-o sursă naturală. Are un mod de acțiune unic diferit de al altor acaricide convenționale, astfel acționează asupra sistemului nervos periferic, având ca rezultat faptul că acarienii și alte insecte care intră în contact cu produsul mor fără a prezenta nici o mișcare sau spasm. Unii acarieni pot rămâne pe frunze dar sunt paralizați nu se mai hrănesc și mor. Are eficiență asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ouă, larve, nimfe și adulți. Suprimarea reproducerii la femele contribuie la un efect rezidual. Produsul este absorbit rapid în frunze unde stă până la câteva săptămâni. După 7 14 zile de la aplicare se atinge un control maxim al acarienilor. Are și o acțiune translaminară și nu este influențat de temperaturile de la momentul aplicării.

Spectrul de activitate si mod de folosire: MILBEKNOCK se utilizează la culturile și în dozele conforme MAI JOS:
-Vița de vie (struguri de vin și masă): spectrul de combatere Păianjenul comun (Tetranichus urticae), doză 0,075%
-Mar (livezi): Minierul marmorat al mărului (Phyllonorichter blancardella) Păianjenul roșu al pomilor (Panonychus ulmi), doză 0,05 % (0,75 l/ha în 1500 l apă)
-Castraveți: Păianjenul roșu comun (Tetranichus urticae), doza 0,075%

Momentul aplicarii: Se vor aplica tratamente la apariția acarienilor, la începutul infestării. La vița de vie se aplică de la faza de inflorescență clar vizibilă până la începutul compactării (BBCH 53-77). La măr după căderea petalelor și până când fructele ating 60% din mărimea finală (BBCH 69-76). La castraveți din momentul în care 9 sau mai multe frunze de pe tulpina principală sunt deschise până când 9 sau mai multe fructe de pe tulpina principală au atins mărimea și forma caracteristică (BBCH 19-79).

Timp de pauza: Mar 14 zile, vița de vie 14 zile, castraveți 7 zile.
Prevenirea apariției rezistenței: Pentru a asigura o eficacitate de lungă durată și pentru a minimiza probabilitatea apariției rezistenței, se recomandă includerea rotației prin aplicarea unor produse cu mod diferit de acțiune în cadrul programului de tratament anual.

Compatibilitate: MILBEKNOCK este în general miscibil cu fungicide sau insecticide. Se recomandă consultarea tabelelor de compatibilități și efectuarea unui test de compatibilitate pentru un amestec nou. De asemenea este recomandată utilizarea integrală a amestecului imediat după pregătire.

Cultura Doza Daunatori Vol. de apa si suprafata tratata cu 50 ml produs
Castreveti 0.075% Paianjenul comun 66L/660 mp
Vita de vie 0.075% Paianjenul comun 66 L/660 mp
Livezi de mar 0.05% Paianjenul; rosu comun/ Minatoare 100L-660 mp

 

Specificatiile Produsului
  • CulturaViță de vie, Castraveti, Măr
  • DaunatoriPaianjenul rosu comun, Minatoare, Paianjenul comun
  • Modalitate ambalareFlacon 50 ml
  • Stare produsLichid
  • Tip produsInsecticid, Acaricid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X