0746 02 10 070758 24 29 18

Insecticid -Acaricid Floramite 240 SC (50 ml), Chemtura

Chemtura
-15%
Insecticid -Acaricid Floramite 240 SC (50 ml), Chemtura
Descrierea Produsului

Descriere produs: 
Mod de acțiune:

Floramite 240 SC este un produs selectiv pentru controlul acarienilor din culturile agricole. Prin aplicarea produsului, acesta are efect letal după 4 zile de la aplicare, prin acţiunea de contact, urmat de o lungă activitate reziduală asupra dăunătorilor. FLORAMITE 240 SC controlează toate formele mobile ale acarienilor având şi efect ovicid asupra acestora.

Spectrul de activitate: Produsul Floramite 240 SC este un acaricid ce combate acarienii Tetranychus urticae şi Tetranychus cinnabarinus din culturile de tomate, vinete, ardei, castraveţi, pepeni verzi, pepeni galbeni, dovlecei, căpşun şi plante ornamentale, atât în câmp cât şi în spaţii protejate.

Conținutul unui flacon (50 ml) se recomandă a se folosi pentru aplicare pe o suprafață de 800-1250 m² în 120-150 l de apă.

Momentul aplicării: Produsul se aplică de îndată ce primii acarieni se observă pe cultură. Pentru un efect bun, se recomandă o acoperire bună a masei foliare, atât pe partea superioară cât şi pe cea inferioară, folosind volume suficiente de soluţie. Nu se recomandă aplicarea cu echipamente cu volum redus-atomizoare. Se recomandă un număr maxim de 2 tratamente cu FLORAMITE 240 SC pe an pe aceeaşi cultură,cu repetare la 7 zile sau cu aplicarea a 1-2 produse din alta grupă chimică între tratamente.

Timp de pauză: Între ultimul tratament și recoltare se asigură un timp de pauză de 24 ore.

Indicaţii suplimentare: Floramite 240 SC are un impact redus asupra unor populații de insecte și acarieni- prădători naturali. De aceea, produsul este compatilbil cu folosirea în programe de Combatere Integrată a Dăunătorilor(IPM).
Când produsul se aplică în spaţii protejate (sere, solarii), evitaţi cel puţin 2 ore intrarea în acestea, până ce frunzele se usucă şi spaţiul se ventilează.

Compatibilitate: Produsul Floramite 240 SC a fost testat pe culturi fără a fi observate efecte negative la o aplicare de până la dublul dozei omologate. Totuşi, nu s-a putut testa pe toate soiurile şi varietăţile aflate în cultură, sau în amestecuri cu toate produsele şi adjuvanţii aflaţi pe piaţă. Pentru o mai mare siguranță se recomandă un test de compatibilitate în condiţiile de aplicare locală, pe cultura şi soiul respectiv urmând ca apoi să se treacă la aplicare pe scară largă.

Produsul Floramite 240 SC se utilizează la culturile și în dozele conforme:

Cultura Daunatorul Doza
Tomate, Ardei, Castrevti, Vinete, Dovlecel, Capsun, Pepene verde, Pepene galben, Plante ornamentale (culturi de camp si spatii protejate) Acarianul rosu comun , Acarianul stacojiu 0.4-0.6 l/ha

 

Specificatiile Produsului
  • CulturaCapsuni, Vinete, Plante ornamentale, Pepene galben, Castraveti, Ardei, Tomate, Pepene verde, Dovlecel
  • DaunatoriAcarianul rosu comun, Acarianul stacojiu
  • Modalitate ambalareFlacon 50 gr
  • Stare produsLichid
  • Tip produsAcaricid, Insecticid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X