0758 22 57 88

Ingrasamant Natural Force Fertilizer lichid cu aplicare foliara si fertirigare, EuroTSA

EuroTSA
cod produs: 11111110
Ingrasamant Natural Force Fertilizer lichid cu aplicare foliara si fertirigare, EuroTSA
Descrierea Produsului

DA ENERGIE VITALA PLANTELOR TALE !

PRIMUL PRODUS BIOSTIMULATOR  DIN PROTEINE VEGETALE OBTINUT PRIN HIDROLIZA ENZIMATICA DIN FRUCTE SI CEREALE !

 

Natural Force este un ingrasamant lichid biostimulator atat pentru agricultura organică cat si pentru cea clasica, care conține 31% aminoacizi liberi, o cantitate redusă de peptonă, vitamine, macro și microelemente provenite din proteine vegetale. Datorită unei astfel de compoziții chimice Natural Force optimizeaza consumul de energie pentru procesele fiziologice, crește rezistența la stres și crește calitatea fructelor.

Natural Force este un biostimulator al creșterii pentru toate tipurile de culturi. Activitatea sa consta intr-o combinație echilibrada  de microelemente, aminoacizi, vitamine și polizaharide de origine vegetala foarte usor de asimilat de catre plante fara un consum suplimentar de energie.

Natural Force este un produs 100% organic ce poate fi  utilizat la toate culturile agricole, cu aplicari multiple si fara nici un efect daunator asupra acestora sau a mediului inconjurator.

Natural Force are in compozitia sa un numar de 19 aminoacizi esentiali, liberi si cel mai important, asimilabili in proportie de 99%

21% protein, 3,2% azot organic, 3,9% fosfor, 3,2% potasiu, peste 10% carbon organic, toate de origine vegetala disponibile si asimilabile de catre plante.

Plantele consuma energie pentru a sintetiza amimoacizi, in conditii de stres, plantele distrug proteinele si asta duce la o pierdere de energie.

 Natural Force salveaza energia metabolica a plantelor prin furnizarea de aminoacizi lieberi si absorbibili de catre plante, atat in conditii de stres cat si in conditii normale.

1 kg de Natrural Force contine 437,8 g de aminoacizii liberi si disponibili a fi absorbiti de catre plante ce duc la : cresterea sintezei proteinelor, creste resiztenta la stres, imbunatateste fotosinteza, creste vigoarea plantelor, si cel mai important, impunatateste caracteristicile organoleptice ale fructelor ( culoare , gust, aroma si calitatea acestora )

Natural Force, aplicat la sol imbunatateste calitatea solului, reduce salinitatea, in conditii de seceta reduce evapo-transpiratia din plante, acolo unde este utilizat in agricultura clasica reduce toxicitatea produselor de protectia plantelor

 

AVANTAJE

 

-Compatibilitate metabolica cu toate plantele

-Stimulează dezvoltarea radiculară și vegetativa, ceea ce duce la o rezistenta sporita in conditii de seceta si stres. Creșterea sintezei clorofilei și a zaharurilor. 

-Imbunatateste lastarirea si ramificarea plantelor

-Imbunatateste rezistenta la boli si daunatori

-Imbunatatste refacerea plantelor dupa raniri mecanice sau cauzate de fenomene meteorologice nefavorabile ( gringina, inghet , seceta ) Ajută la creșterea producției cu peste 20 % Crește caracteristicile organoleptice ale fructelor.  Nici o limitare a aplicării  in agricultura ecologice pe părțile comestibile(fructe). Valorificare a componentelor datorită fermentației enzimatice. 

-Compatibil in amestec cu pesticide sau ingrasaminte de tip NPK

-Imbunatateste eficienta celorlalte ingrasaminte aplicate culturii

 

 

Mod de aplicare:

Exista 2 metode de aplicare: foliara si fertirigare.

Metoda foliara: 

Rasaduri 5-10 cm inaltime  3ml/10L apa/50mp

Legume in sere si solaria 30 ml/10L apa /100mp

Legume si flori in camp deschis 20-25ml/10L apa/100mp

Vita de vie si pomi fructiferi 25-30 ml/10L apa

Plante ornamentale 20-25 ml/10L apa

Gazon 2,5-3 L/ha

In culturi de camp 1,5-3 L/ha

Fertirigare: : 

Citrice,Fructe semintoase,Fructe samburoase,Kiwi, Struguri,Maslin 30-60 L/ha De la pre-înflorire până la recolta
Legume si Cultura floricolă în câmp deschis 40-80 L/ha De la pre-înflorire până la recolta
Legume si Cultura floricolă in sera  30-50 L/ha De la pre-înflorire până la recolta
Cultura ornamentala 50-70 L/ha De la pre-înflorire până la recoltai
Cereale  350 g/hl 2 tratamente in timpul cicluluiAvertizări și recomandări:

Produsul se aplica intotdeauna diluat cu apa, este compatibil cu cele mai multe îngrășăminte lichide minerale și organice, dar pentru compatibilitate se recomandă efectuarea testelor preliminare. Agitati bidonul inainte de utilizare. Nu se recomanda utilizarea la temperature scazute. Nu se depoziteaza la temperature sub 0 ° C

Când puneți 3 kg / ha Natural Force in amesteca cu produse din cupru, cum ar fi: produse de protecție a plantelor sau îngrășăminte, reduceți doza produselor din cupru prin 30-40% din doza minimă recomandată pe etichetă. Nu amestecați Natural Force cu uleiuri minerale. Depozitați produsul în recipiente sau cisterne din plastic (de exemplu, polietilenă sau polipropilenă). Mediul trebuie să fie suficient de rece și umbros. Evitați expunerea prelungită la temperaturi inalte (30-35 ° C) pentru a preveni procesele de fermentare. 

 

Compozitie:

Azot Total (N) 3,2%
Pentaoxid de fosfor (P205) 3,9%
Oxid de potasiu (K2O) 3,2%
Magneziu (Mg) 1,15%
Carbon Organic (C) >10%

 Caracteristici: 

Aspect
Lichid dens, maro închis
Densitate la 20 ° C
1,24-1,25 kg/lt
pH (20 °C) 3,5-4,5

  

Specificatiile Produsului
  • Tip ProdusBio
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X