0758 22 57 88

Ingrasamant lichid cu aplicare foliara si la sol, Trafos K, (5 L), TCI

-7%
Ingrasamant lichid cu aplicare foliara si la sol, Trafos K, (5 L), TCI
Descrierea Produsului

Descriere produs: 
Trafos K este un ingașamant lichid, cu concentrație mare de fosfor și potasiu, recomandat în special în fenofazele când cele două elemente principale sunt necesare plantelor. Aplicarea Trafos K este, de asemenea, special indicată pentru prevenirea și corectarea carențelor de fosfor și potasiu, chiar și la valori de temperatură mai mici sau în condiții meteorologice nefavorabile când aceste elemente au o mobilitate scăzută în sol. 

Doza si metoda de utilizare: Caracterul sistemic al Trafos K permite folosirea unei game largi de metode de aplicare.
Aplicare foliara:
Pentru ca produsul să pătrundă în țesuturile vegetale este recomandat ca aplicarea să se facă în condiții de umiditate ridicată, chiar când tulpinile și frunzele sunt umezite. De aceea se recomandă utilizarea unui volum de soluție de 500-1000 l/ha, în funcție de cultură.
Pomi fructiferi: 200-300 ml/100 l soluție, folosind 3-5 l/ha Trafos K. Efectuați 2-3 tratamente în perioada de vegetație de primăvara până toamna.
Vita de vie: 200-300 ml/100 l soluție, folosind 2-4 l/ha Trafos K. Tratamentele se pot repeta la interval de minim 15 zile până la faza de schimbare a culorii boabelor de struguri.
Cartofi, Ceapă: 300-400 ml/100 l soluție, folosind 3-5 l/ha. Efectuați 2-3 tratamente în perioada de vegetație.
Cereale: 3-5 l/ha la începutul primăverii.
Capsuni, Plante ornamentale, Alte culturi horticole: 200-300 ml/100 l soluție, folosind 1-2 l/ha la o aplicare.

Aplicarea la sol (prin sistemul de irigare):
Pomi fructiferi: 6-10 l/ha la o aplicare. Se aplică primăvara și toamna.
Capșuni, Plante ornamentale, Alte culturi horticole: 6-8 l/ha la o aplicare. Repetați tratamentul la 15-30 zile de la prima aplicare.
In cazul aplicărilor foliare se recomandă a folosi un volum minim de soluție de 200 l/ha, în funcție de cultură. Nu se vor face tratamente dacă temperatura este mai mică de 5 ºC.
Imersia pomilor la plantare: Folosiți o soluție de 1,5 ml/l de apă. Mențineți partea radiculară a pomilor de plantat imersați în soluție timp de 15-30 minute.
Compatibilitate: În general, Trafos K este compatibil cu fungicidele organice, cu îngrășămintele și produsele agrochimice utilizate în mod normal, cu următoarele excepții: îngrășămintele pe bază de azot amoniacal, produse alcaline cu pH>8, dicofol și produse conținând cupru și/sau sulf. Dacă nu există date suficiente referitoare la compatibilitate este recomandat a se face un test de compatibilitate înainte de amestecul în rezervorul de amestec cu alte produse sau consultarea unui specialist.

Specificatiile Produsului
  • CulturaCereale, Plante ornamentale, Viță de vie, Capșun, Ceapa, Culturi horticole, Pomi fructiferi, Cartof
  • Modalitate ambalareBidon 5 L
  • Stare ProdusLichid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X