0758 24 29 18

Ingrasamant lichid cu aplicare foliara si la sol, Biomin Calboro ( 100 ml), Jhb

-9%
Ingrasamant lichid  cu aplicare foliara si la sol,  Biomin Calboro ( 100 ml),  Jhb
Descrierea Produsului

Descriere produs:

INFORMATII DESPRE PRODUS: Ingrasamant Biomin Cal-Boro conţine calciu şi bor destinat pentru aplicare foliară sau pe sol. Aplicat corespunzător este complet nefitotoxic şi biodisponibil pentru plante, fiind destinat să prevină şi să corecteze deficienţele de micronutrienţi (Ca și B), precum şi pentru a ajuta plantele în fazele critice sau de creştere rapidă. Biomin Cal-Boro poate fi aplicat împreună cu îngrășăminte pe bază de azot.

APLICARE PE SOL: Biomin Cal-Boro poate fi aplicat înainte sau dupa plantare în benzi sau pe toata suprafaţa. Doza este de 2,5 – 10 litri la hectar, depinzand de condiţiile de sol şi metoda de aplicare. Pentru întreţinere se recomanda 2,5 litri la hectar.

APLICARE FOLIARA:
-CULTURI DE CÂMP – Aplicaţi 2-8 litri la hectar cand plantele au 15-30 cm înălţime sau cand apar simptome de carenţa. Repetaţi aplicarea la 2-3 saptamani, daca este necesar.
-LEGUME – Aplicaţi 2-8 litri la hectar la 2-4 saptamâni dupa rasarire sau cand apar simptome de carenţă. Repetaţi aplicarea la 1-3 saptamani, daca este necesar.
-POMI FRUCTIFERI, VIŢA DE VIE – Aplicaţi 2-8 litri la hectar primavara devreme la apariţia frunzelor sau cand apar simptome de carenţă. Repetaţi aplicarea la 4 saptamani, daca este necesar. Pentru cele mai bune rezultate, aplicaţi cand plantele se afla în faze active de vegetaţie, dupa irigaţie sau ploi.

ANALIZA GARANTATA:
Calciu (Ca) 5.0%
5.0% Calciu Chelatat
Bor (B) 1.0%

Elementele chimice componente deriva din carbonat de calciu, tetraborat de sodiu şi acid citric.

Specificatiile Produsului
  • CulturaViță de vie, Legume, Pomi fructiferi, Culturi de camp
  • Modalitate ambalareBidon 100 ml
  • Stare ProdusLichid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X