0758 24 29 18

Gel antigandaci KAFER GEL (5 gr) + Praf contra insectelor de casa (150 gr), Pestmaster

PESTMASTER
cod produs: 14346
-11%
Gel antigandaci KAFER GEL (5 gr) + Praf contra insectelor de casa (150 gr), Pestmaster
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

Descriere produs: 

Kafer Gel - impotriva insectelor taratoare (gandaci), formulat ca o alternativa la insecticidele clasice , de contact.

Mod de utilizare:
Produsul se utilizeaza, prin aplicare metodica la distante de 2-3 m, a unor picaturi de gel sub forma de mici ,,bobite" de 01 - 02 gr. cu o intensitate mai mare in zonele in care gandacii se ascund, respectiv: tevile de scurgere baie/ bucatarie, tocurile usilor si geamurilor, electrocasnice (aragaz, frigider), etc.

Cu o putere mai mare de atragere si raspandire acest gel este ,,purtat" din zonele unde a fost aplicat catre cuiburile de gandaci, infestand astfel cuibul, produce mortalitatea 100% in 3 - 5 zile de la aplicare prin ,,efectul in cascada".

Combatere: gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare.

Domenii de utilizare:
Kafer Gel se poate aplica in prezenta persoanelor aflate in incinta fara a pune in pericol sanatatea acestora, utilizandu-se si in locuri greu accesibile: contoare, doze de cabluri, transformatoare de inalta tensiune, in spatele aparatelor electrocasnice, acolo unde insecticidele lichide nu se pot utiliza din motive de securitate.

Eficacitate:
Produsul este ambalat astfel incat sa fie usor de aplicat, nu prezinta nici un fel de risc pentru oameni sau animale de casa, efectul fiind de durata indelungata 3 - 4 luni de la aplicare.

Continut in substanta activa:
- ingredient activ pe baza naturala, nu contine insecticide sintetice.

Precautii:
- A nu se lasa la indemana copliilor.

Alte informatii:
Formulare: gel 
Zona utilizare: interior 
Miros: inodor
Gramaj: 5 gr

Descriere produs Insektum:
Praf contra insectelor de casa Insektum pulbere - combate furnici, gandaci de bucatarie, purici, plosnite, muste.
Insektum pulbere - insecticid concentrat sub forma de pulbere de culoare alba, formulat ca o alternativa foarte eficienta la insecticidele clasice, de contact.

Mod de actiune:
Insektum pulbere este un produs insecticid cu actiune in 2 faze: initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei, convulsii. Dupa aceasta prima faza urmeaza blocajul transmiterii impulsurilor, blocaj care duce la paralizia si treptat moartea insectei.

Produsul se aplica prin apasarea directa a flaconului, intr-un strat subtire, uniform in ascunzatorile si zonele frecventate de insecte respectiv: crapaturi, fisuri, pervazul geamului, in jurul tevilor de apa baie - bucatarie, sub cada, in apropierea depozitelor de gunoi.
Poate fi utilizat in diferite locatii: cladiri, vehicule, adaposturi animale etc. Nu se aplica produsul pe suprafete umede.Tratamentul se repeta dupa 1-2 saptamani.

Combatere: furnici, gandaci de bucatarie, purici, plosnite, muste.

Continut in substanta activa: - tetrametrin 2%

Precautii:
- Toxic in caz de ingerare se vor respecta normele de protectie a muncii privind regimul de manipulare si utilizare a pesticidelor.
- Periculos pentru fauna acvatica.

Alte informatii:.
Gramaj: 150g. 
Model: Insektum pulbere


Observatii: 
Gandacii de bucatarie sunt micile vedete nedorite ale bucatariilor noastre. Ii gasim pe gresie, pe la colturi, prin chiuveta si uneori, in zilele cele mai bune, chiar si in cafea. Ne populeaza bucatariile fara sa ne ceara voie, iar cei care reusesc sa scape de ei se pot considera niste fericiti..

In mod ciudat, chiar si cea mai curata casa poate avea gandaci; datorita depozitelor de zahar, grasime sau alte substante in locuri greu de ajuns, in crapaturi, in spatele frigiderului sau aragazului, gandacii gasesc o sursa de hrana si incep sa se inmulteasca cu repeziciune.

Mai mult decat niste insecte nedorite, gandacii de bucatarie pot reprezenta un adevarat pericol: anumite specii de gandaci sunt cunoscuti pentru transmiterea unor boli ca salmonelozele, dizenteria si gastroenterocolita. Mai mult decat atat, in momentul in care ‘naparlesc’, pielea lor poate fi purtata prin aer si poate cauza reactii astmatice adultilor dar mai ales copiilor..


Gandacul de bucatarie isi incepe viata ca ou din acest ou, nimfa trece prin mai multe etape pana ajunge la maturitate, timp de cateva luni.

Gandacii de bucatarie se odihnesc ziua in locuri ascunse, de unde ies noaptea pentru a se hrani; ei au un simt olfactiv foarte puternic si instincte de supravietuire deosebite. Daca vei vedea un gandac in timpul zilei in bucatarie, inseama ca ai o problema serioasa cu aceste insecte.


Specificatiile Produsului
  • Anti...Plosnite, Gandaci de bucutarie, Purici, Muste, Furnici
  • Destinatie uzDomestic
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X