0758 22 57 88

Fungicid Vincare 51.7 WG (1 kg), Adama

Adama
Fungicid Vincare 51.7 WG (1 kg), Adama
Descrierea Produsului

Descriere produs: 
PROPRIETATI FIZICO-CHIMICE
: Vincare 51,7 WG este un fungicid organic, condițio­nat sub forma de granule fine, uniforme, omogene ca dimensiune, fara tendința de sfaramare, dispersabile în apa, de culoare bej, cu slab miros caracteristic, care conține 1,75% bentiavalicarb-izopropil și 50% folpet ca substanțe active. 

MOD DE ACTIUNE: Vincare 51,7 WG este un fungicid complex conținând două substanțe active – folpet și bentiavalicarb (-izopropil) – care acționează împotriva ciupercilor patogene ce produc mana (Oomycetes), prin împiedicarea germinării sporilor și a creșterii miceliului.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Produsul Vincare 51,7 WG se folosește în timpul vegetației prin stropiri apli­cate la avertizare. Pentru obținerea unor efecte maxime de combatere, tratamentele se aplică preventiv atunci când survin condiții de manifestare a bolilor sau la apariția primelor simptome. Tratamentele cu Vincare 51,7 WG se pot repeta la un interval de 7 – 10 zile (maxim 3 tratamente la vița de vie și tomate, pe perioada de vegetație), sau se pot alterna cu tratamente cu fungicide sistemice, în funcție de programul de combate­re adoptat.
Vincare 51,7 WG este avizat în România pentru combaterea manei la culturile de viță de vie și de tomate (doza de aplicare: 1,6 – 2,0 kg/ha).

FORMULARE: GRANULE DISPERSABILE IN APA 

SUBSTANȚE ACTIVE: 1,75 % BENTIAVALICARB-IZOPROPIL (Nr. CAS: 177406-68-7) + 50 % FOLPET (Nr. CAS: 133-07-3)

Specificatiile Produsului
  • BoliMana vitei de vie, Mana tomatelor
  • CulturaViță de vie, Tomate
  • Modalitate ambalarePunga 1 kg
  • Stare produsGranule
  • Tip produsFungicid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X