0758 24 29 18

Fungicid Verita (12 kg), Bayer

Bayer
cod produs: 14150
-6%
Fungicid Verita (12 kg), Bayer
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

Descriere produs: 

Proprietati fizico-chimice:
VERITA se prezinta sub forma de granule fine, omogene, fara tendinţa de sfaramare, de culoare maron.

Mod de actiune: Fosetil de aluminiu are sistemie completă cu o distribuţie foarte bună descendentă şi ascendentă în plante. Astfel sunt protejate toate organele plantei și în special creșterile noi. Acțiunea preventivă se manifestă din interiorul plantei prin inhibarea mobilității și germinației zoosporilor și prin împiedicarea creșterii miceliului. Prezintă proprietatea unică de stimulare a sistemului de autoaparare a plantei la infecțiile produse de patogeni. Datorită acestui mecanism unic de acțiune, este exclusă apariția fenomenului de rezistență. Fenamidon are distribuție translaminara în plante. Actionează preventiv, curativ și antisporulant asupra ciupercilor patogene prin inhibarea respirației mitocondriale la nivel celular. Amestecul celor două substanțe active asigură un efect sinergic care determină o eficacitate ridicată față de ciupercile Oomycete.

Domeniul de utilizare:
vita de vie: 2 – 2,5 kg/ha (funcţie de presiunea de infecţie), pentru combaterea manei (Plasmopara viticola). Doza redusă se foloseşte când riscul producerii infecţiilor este redus, iar doza de 2,5 kg/ha se utilizează în anii cu condiţii climatice favorabile pentru mană. Se poate utiliza pentru 1 – 2 tratamente (primul la începutul înfloririi protejează atât lăstarii cât şi inflorescenţele până după scuturarea capişonului florilor, iar al doilea la sfârşitul înfloririi sau în perioada de formare a boabelor). Volumul de soluţie este de 600 – 1000 l/ha.
- tomate:(0,25%) 2,5 kg/ha, pentru combaterea manei (Phytophthora infestans).Se pot aplica 1-2 tratamente, preventive, la avertizare, cu o cantitate de soluţie de 800-1000 l/ha.
- castraveti: (0,25%) 2,5 kg/ha, pentru combaterea manei (Pseudoperonospora cubensis). Se recomanda aplicarea unui numar de 1-3 tratamente, preventive, la avertizare, cu o cantitate de soluţie de 800 – 1000 l/ha.

Timp de pauza 3 zile la tomate, castraveti si 28 zile la vita de vie.

Specificatiile Produsului
  • BoliMana tomatelor, Mana vitei de vie, Mana castravetilor
  • CulturaViță de vie, Castraveti, Tomate
  • Modalitate ambalareSac 12 kg
  • Stare produsGranule
  • Tip produsFungicid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X