0758 22 57 88

FUNGICID SIGNUM® 50 GR

Basf
FUNGICID SIGNUM® 50 GR
Descrierea Produsului

Signum® – un produs inovator din gama AgCelence® pentru sâmburoase şi tomate, cu o combinaţie unică de două substanţe active noi cu moduri de acţiune diferite: boscalid, din grupa carboxamide şi piraclostrobin (substanţă activă renumită din grupa strobilurinelor).
DESCRIEREA PRODUSULUI: Signum® este un fungicid de nouă generație, care oferă nu doar eficacitate excelentă în combaterea moniliozei sâmburoaselor sau a putregaiului cenușiu la tomate, ci și recoltă mărită și producție de o calitate îmbunătățită, grație tehnologiei AgCelence®. Produsul Signum® poate fi utilizat însă la o varietate de culturi, pe lângă sâmburoase: tomate și vinete, morcov, praz, varză, ardei, salată și căpșun.
MOMENTUL APLICARII:
Cireș și vișin – se pot aplica maxim 3 tratamente la un interval de 10 zile între ele, pe perioada de vegetație BBCH 59-81, de la deschiderea primelor flori până la începutul colorării tipice a fructelor.
Prun – se pot aplica maxim 3 tratamente la un interval de 7 zile între ele, pe perioada de vegetație BBCH 59-81, de la deschiderea primelor flori până la începutul colorării tipice a fructelor.
Tomate și vinete – se pot aplica maxim 3 tratamente la un interval de 7 zile între ele, pe perioada de vegetație BBCH 50-85, de la apariția inflorescenței până la apariția a 30% din culoarea tipică de coacere a fructelor.
Morcov – se pot aplica maxim 2 tratamente la un interval de 7-10 zile între ele, pe perioada de vegetație BBCH 41-47, respectiv de la începutul dezvoltării rădăcinilor până când acestea ajung la 70% din dezvoltarea lor.
Varză – se pot aplica maxim 3 tratamente la un interval de 7 zile între ele, pe perioada de vegetație BBCH 41-49, de la începutul formării căpățânii până la dezvoltarea și formarea completă a acesteia.
Ardei – se pot aplica maxim 3 tratamente la un interval de 7 -14 zile între ele, pe perioada de vegetație BBCH 51-87, de la apariția inflorescenței până la apariția a 70% din culoarea tipică a coacerii fructelor.
VOLUM SE APA: Volumul de solutie utilizat este in functie de echipamentul folosit, si de cultura, si poate fi pentru cais,piersic,prun 500-1000l/ha; ardei,vinete,morcovi, praz 600-800l/ha; salata 400-600 l/ha; capsun 500-1000 l/ha 

Specificatiile Produsului
  • BoliAlternarioza tomatelor, Alternarioza, Fainarea tomatelor, Fainarea ardeiului si tomatelor, Fainarea la morcov, Fainarea, Mana, Monilioza, Putregaiul alb, Patarea alba, Putregaiul cenusiu, Patarea bruna a frunzelor
  • CulturaCapsuni, Varză, Ardei, Salată, Praz, Cireș, Vinete, Cais, Tomate, Prun, Morcov
  • Modalitate ambalarePlic 50 gr
  • Stare produsGranule
  • Tip produsFungicid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X