0758 22 57 88

Fungicid Previcur Energy (5L), Bayer

Bayer
Fungicid Previcur Energy (5L), Bayer
Descrierea Produsului

Descriere produs: 
Fungicid cu acţiune sistemica pentru combaterea manei şi a caderii plantutelor la castraveti, tomate si pepeni verzi.

Formulare: concentrat solubil (SL).

Mod de acțiune: Previcur Energy are un mecanism complex de acțiune, datorita celor două componente active. Fosetil are o sistemie completă și o distribuție ascendentă și descendentă în plante. El stimulează sistemul imunitar de autoapărare al plantei, inhibă germinația sporilor și creșterea miceliului ciupercii. Propamocarb are de asemenea acțiune sistemică în plante și, în funcție de metoda de tratare, la sol sau în vegetație, poate fi preluat în plante prin rădăcini sau frunze. În cazul tratamentelor foliare, propamocarb este preluat în plante în mai puțin de o oră de la aplicare. Asupra ciupercilor are acțiune de tip multi-site.

Domeniul de utilizare:
Castraveti: pentru combaterea manei (Pseudoperonospora cubensis). Se utilizeaza în concentraţie de 0,15% (1,5 l/ha). Se efectuează 1–2 tratamente foliare preventive, începând cu formarea primului fruct. Durata de protecţie a culturii este de 10–12 zile de la aplicare. Volumul de soluţie este de 1000 l/ha.
- Tomate: pentru combaterea căderii plăntuţelor (Pythium de baryanum) şi a manei plăntuţelor (Phytophthora parasitica). Concentraţia omologată este de 0,1 %. Tratamentele se efectuează la sol, în răsadniţă, primul în intervalul semănat-răsărit cu un volum de soluţie de 3 l/m2, iar al doilea cu cel mult o săptămână înainte de transplantare, la aceeaşi concentraţie şi acelaşi volum de soluţie ca la primul tratament.
- Pepeni verzi: pentru combaterea caderii plăntuţelor Pytium spp. şi Phytophthora spp. produsul se utilizează în concentraţie de 0,1%. Se aplică un tratament la sol cu 250 ml soluţie/plantă imediat după semănat, care poate fi urmat de un al doilea la 7–10 zile în aceeaşi doză.

Specificatiile Produsului
  • BoliCaderea plantutelor, Mana
  • CulturaCastraveti, Pepene verde, Tomate
  • Modalitate ambalareBidon 5 L
  • Stare produsLichid
  • Tip produsFungicid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X