0758 24 29 18

Fungicid Orius 2WS (1.5 kg), Adama

Adama
Fungicid Orius  2WS (1.5 kg), Adama
Descrierea Produsului

Descriere produs:

PROPRIETAŢI FIZICO-CHIMICE: ORIUS 2 WS este un fungicid din grupa triazolilor, condiţionat sub forma de pulbere dispersabila în apa şi care conţine 2% tebuconazol. Se prezinta sub forma unei pulberi fine, omogene, fara tendinţă de aglomerare, mobilă, de culoare roz spre slab mov. Produsul nu este exploziv, nu prezintă proprietăți oxidante şi este stabil în condiții normale de depozitare şi manipulare.

MOD DE ACTIUNE: ORIUS 2 WS are acţiune sistemică împotriva agenţilor patogeni localizaţi pe samanţa de cereale sau în interiorul acesteia. Dupa tratament produsul pătrunde în samanţa şi apoi în plantă, împiedicând dezvoltarea miceliului ciupercilor prin inhibarea sintezei ergosterolilor. Asupra seminţelor şi plantulelor are un efect protector de lungă durată, determinând în acelaşi timp o creştere mai viguroasă în primele stadii de dezvoltare. Fiind condiţionat ca pulbere dispersabilă, ORIUS 2 WS se utilizează în me­diu umed (slurry). Se introduce cantitatea de apă necesară într-un vas, se adaugă apoi canti­tatea de produs şi se lasă să se disperseze complet în apă, după care suspensia rezultată se utilizează la tratament. Raportul între cantitatea de produs şi cantitatea de apă este cuprins între 1:5 şi 1:6. În acest caz, cantitatea de apă este dependentă de caracteristicile tehnice ale maşinii de tratat şi de calitatea seminţelor ce se tratează, având însă grijă să nu se adauge prea multă apă pentru a nu declanşa prematur încolţirea. Este important ca în procesul de tratare să se realizeze o dozare corectă a produsu­lui şi o distribuţie cât mai uniformă a sa pe toate seminţele.

COMPATIBILITATE: Produsul ORIUS 2 WS poate fi utilizat în amestec cu SEEDOPRID 600 FS. Pentru orice alte combinaţii consultaţi tabelele de compatibilitate si efectuati un test înainte de utilizare.

INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE: ORIUS 2 WS este avizat pentru utilizare la urmatoarele culturi şi doze de aplicare:  

Cultura Agentul patogen Doza
Grau Malura comuna/ Fusarioza 1.5 kg/t
Orz Taciunele zburator/Sfasierea frunzelor 1.5 kg/t
Specificatiile Produsului
  • BoliFusarioza, Malura comuna, Sfasierea frunzelor, Taciunele zburator
  • CulturaOrz, Grau
  • Modalitate ambalarePunga 1.5 kg
  • Stare produsPudra
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X