0758 24 29 18

Freza pentru zapada Ruris Everest 804, benzina, putere motor 8.5 Cp, latime de lucru 76 cm, adancime de lucru 54 cm, pornire electrica si la sfoara, 6 viteze inainte + 2 inapoi

cod produs: 17512
-12%
Freza pentru zapada Ruris Everest 804, benzina, putere motor 8.5 Cp, latime de lucru 76 cm, adancime de lucru 54 cm, pornire electrica si la sfoara, 6 viteze inainte + 2 inapoi
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

Descriere :

Freza RURIS Everest 804 este produsul construit special pentru profesioniști. Produsul are aplicații ridicate în zonele de pantă sau în zonele montane, unde stratul de zăpadă este mare, iar riscul de suspendare al frezei este mare. Tocmai de aceea șenilele preiau sarcina mare de tracțiune și înving momentul de patinaj.

Pornirea motorului este făcută automat, la cheie, iar freza este pornită şi gata de lucru. Confortul şi plăcerea de a lucra sunt completate şi de de mânerele încălzite pentru mâini. Motorul este dotat din construcție cu funcţia Winter Engine, pentru protecţie anti-îngheţ şi astfel poate porrni în orice condiţii de depozitare sau de ger. Tot pentru confortul utilizatorilor RURIS, freza Everest 804 este dotată cu far de lucru, pentru a putea lucra în orice condiţii termice şi pe orice suprafaţă, farul este cu LED, pentru a face faţă oricărei solicitări. Viteza pentru deplasare este în trepte, în funcţie de grosimea stratului de zăpadă. Utilizatorul poate selecta una din cele 6+2 viteze pentru deplasare şi astfel timpul de utilizare este corect dimensionat şi consumul de carburant se reduce cu peste 25%.

Pentru virajele scurte unde situația o impune, diferențialul cu care este dotată freza poate vira utilajul la 360°, prin simpla apăsare a manetei care acționează. Pentru suprafeţele cu zăpadă îngheţate, freza RURIS Everest 804 poate mărunţi şi secţiona zăpada îngheţată datorită profilul cuţitului în formă de “Z” cu care este dotată freza. Suprafaţa încărcată cu zăpadă îngheţată va rămâne perfect curată în cel mai scurt timp. Viteza de evacuare este asigurată de către Turbina B4 cu palete poziţionate în spatele frezei, care au un singur rol, de a proiecta zăpadă la distanţă fără a forţa transmisia şi motorul. În acest fel, materialului frezat este preluat de către Turbina B4 care îl proiectează cu forţă la mare distanţă. Controlul jetului de zăpadă este făcut electric de către utilizator din bordul de comandă situat pe şasiul suportului de coarne, prin acţionarea celor două manete de comandă: 1. Manetă pentru setarea unghiului, de până la 70 grade. 2. Manetă pentru setarea direcţiei unde se doreşte depozitarea materialului frezat, orientarea poate fi făcută stânga dreapta 190 grade în jurul axei.

Freza RURIS Everest 804 este proiectată pentru profesionişti, pentru zonele pietonale unde întreţinerea este impusă şi necesară zilnic, indiferent de statul şi duritatea zăpezii.

 

Avantaje :

Motor Locin Winter
Motor puternic de 8.5 Cp
Putere mare de curatare - latime de lucru 76 cm / inaltime de lucru 54 cm
Distanta mare de refulare 15 cm
Pornire electrica la cheie

 

Specificatii :

Model Everest 804
Motor  Loncin Winter Engine
Ciclu de functionare 4 timpi
Putere motor 8.5 Cp
Capacitate cilindrica 302 cc
Capacitate baie de ulei 0.95 L
Transmisie Diferential, disc frictiune
Sistem de aprindere Electronic
Incalzire manere Dotare standard
Far LED
Combustibil Benzina fara plumb
Capacitate rezervor 4.6 L
Consum mediu 2 L / h 
Viteze de lucru 6 inainte + 2 inapoi
Distanta de refulare 15 m
Reglare jgheab evacuare Panou comanda
Latime de lucru 76 cm
Adancime de lucru 54 cm
Unghi rotatie jgheab 190 gr
Unghi evacuare jgheab Max 70 gr
Greutate 131 kg
Garantie  24 luni
Specificatiile Produsului
  • Distanta de aruncare15 m
  • Greutate131 kg
  • Inaltime de lucru54 cm
  • Latime de lucru76 cm
  • Putere motor8.5 Cp
  • Tip MotorBenzina
  • Trepte de viteza6 inainte/2 inapoi
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X