0758 24 29 18

Freza pentru zapada Ruris Everest 1009, benzina, putere motor 12.5 Cp, latime de lucru 107 cm, inaltime de lucru 54 cm, pornire electrica si la sfoara, 6 viteze inainte + 2 inapoi

cod produs: 17513
-12%
Freza pentru zapada Ruris Everest 1009, benzina, putere motor 12.5 Cp, latime de lucru 107 cm, inaltime de lucru 54 cm, pornire electrica si la sfoara, 6 viteze inainte + 2 inapoi
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

Descriere :

Atunci când lucrezi cu freza de zăpadă RURIS Everest 1009 nu există limite sau zone care nu pot fi curăţate. Confortul şi plăcerea de a lucra sunt completate de mânerele încălzite pentru mâini. Puterea motorului şi cutia de viteze pun în valoare performanţa RURIS. Totodată, pentru întoarcerea rapidă în jurul axei, cât mai aproape de zona ce trebuie deszăpezită sau pentru întoarcerile, virajele la 360°, în zonele înguste, freza este dotată cu un diferenţial la transmisie. Roţile motrice pentru deplasare sunt fără cameră la interior, tocmai pentru a permite utilizatorului să pătrundă în zone cu denivelări mari. Diametrul roţii de 40cm face ca orice obstacol să poată fi escaladat cu uşurinţă şi în condiţii de siguranţă pentru utilizator. Garda înaltă la sol, oferită de roţi, protejează şasiul şi motorul de obiecte dure sau pietre care pot intra în contact cu Freza. Pornirea motorului este făcută automat la cheie, iar freza este pornită şi gata de lucru.
Motorul este dotat din construcție cu funcţia Winter Engine, pentru protecţie anti-îngheţ şi astfel poate porni în orice condiţii de depozitare sau de ger. Tot pentru confortul utilizatorilor RURIS, Freza Everest este dotată cu far de lucru, pentru a putea lucra în orice condiţii termice şi pe orice suprafaţă, farul este cu LED, pentru a face faţă oricărei solicitări. Viteza pentru deplasare este în trepte, în funcţie de grosimea stratului de zăpadă. Utilizatorul poate selecta una din cele 6+2 viteze pentru deplasare şi astfel timpul de utilizare este corect dimensionat şi consumul de carburant se reduce cu peste 25%. Pentru suprafeţele cu zăpadă îngheţate, Freza RURIS Everest 603 poate mărunţi şi secţiona zăpada îngheţată datorită profilul cuţitului în formă de “Z” cu care este dotată freza. Suprafaţa încărcată cu zăpadă îngheţată va rămâne perfect curată în cel mai scurt timp.
Viteza de evacuare este asigurată de către Turbina B4 cu palete poziţionate în spatele frezei, care au un singur rol, de a proiecta zăpada la distanţă, fără a forţa transmisia şi motorul. În acest fel, materialul frezat este preluat de către Turbina B4 care îl proiectează cu forţă la mare distanţă. Controlul jetului de zăpadă este făcut de către utilizator din bordul de comandă, situat pe şasiul suportului de coarne, prin acţionarea celor două manete de comandă: 1. Manetă pentru setarea unghiului, de până la 70 grade. 2. Manetă pentru setarea direcţiei unde se doreşte depozitarea materialului frezat, orientarea poate fi făcută stânga drepta 190 grade în jurul axei.
Freza RURIS Everest 1009 este proiectată pentru profesionişti pentru zonele pietonale unde întreţinerea este impusă şi necesară zilnic, indiferent de stratul şi duritatea zăpezii.

 

Avantaje :

Motor Locin Winter
Motor puternic de 12.5 Cp
Putere mare de curatare - latime de lucru 107 cm / inaltime de lucru 54 cm
Distanta mare de refulare 15 cm
Pornire electrica la cheie

 

Specificatii :

Model Everest 1009
Motor  Loncin Winter Engine
Ciclu de functionare 4 timpi
Putere motor 12.5 Cp
Capacitate cilindrica 420 cc
Capacitate baie de ulei 1.1 L
Transmisie Diferentia, disc frictiune
Sistem de aprindere Electronic
Pornire Electrica la cheie
Incalzire manere Dotare standard
Far LED
Combustibil Benzina fara plumb
Capacitate rezervor 6 L
Consum mediu 3 L / h
Viteze de lucru  6 inainte + 2 inapoi
Distanta de refulare 15 m
Reglare jgheab evacuare Panou comanda
Latime de lucru 107 cm
Adancime de lucru 54 cm
Unghi rotatie jgheab 190 gr
Unghi evacuare jgheab Max 70 gr
Diametru roti 40 cm
Greutate 135 kg
Garantie  24 luni
Specificatiile Produsului
  • Distanta de aruncare15 m
  • Greutate135 kg
  • Inaltime de lucru54 cm
  • Latime de lucru107 cm
  • Putere motor12.5 Cp
  • Tip MotorBenzina
  • Trepte de viteza6 inainte/2 inapoi
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X