0746 02 10 070758 24 29 18

Freza de zapada pe benzina Ruris Himalaya 602, benzina, putere 7 Cp, latime de lucru 66 cm, inaltime de lucru 51cm, pornire electrica si la sfoara, 6 viteze inainte + 2 inapoi

RURIS
-14%
Freza de zapada pe benzina Ruris Himalaya 602, benzina, putere 7 Cp, latime de lucru 66 cm, inaltime de lucru 51cm, pornire electrica si la sfoara, 6 viteze inainte + 2 inapoi
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:


Pornirea motorului este facuta automat, la cheie, iar freza este pornita si gata de lucru. Confortul si placerea de a lucra sunt completate si de de manerele incalzite pentru maini. Motorul este dotat din constructie cu functia Winter Engine, pentru protectie anti-inghet si astfel poate porrni in orice conditii de depozitare sau de ger.

Tot pentru confortul utilizatorilor Ruris, freza Himalya este dotata cu far de lucru. Pentru a putea lucra in orice conditii termice si pe orice suprafata, farul este cu LED, pentru a face fata oricarei solicitari.

Viteza pentru deplasare este in trepte, in functie de grosimea stratului de zapada. Utilizatorul poate selecta una din cele 6+2 viteze pentru deplasare si astfel timpul de utilizare este corect dimensionat si consumul de carburant se reduce cu peste 25%. Pentru suprafetele cu zapada inghetate, freza Ruris Himalaya 602 poate marunti si sectiona zapada inghetata datorita profilul cutitului in forma de “Z” cu care este dotata freza. Suprafata incarcata cu zapada inghetata va ramane perfect curata in cel mai scurt timp.

Viteza de evacuare este asigurata de catre Turbina B4 cu palete pozitionate in spatele frezei, care au un singur rol, de a proiecta zapada la distanta fara a forta transmisia si motorul. In acest fel, colectarea materialului frezat este preluat de catre Turbina B4 care proiecteaza cu forta materialul frezat la mare distanta.

Controlul jetului de zapada este facut de catre utilizator din bordul de comanda situat pe sasiul suportului de coarne, prin actionarea celor doua manete de comanda:
1. Maneta pentru setarea unghiului, de pana la 70 grade.
2. Maneta pentru setarea directiei unde se doreste depozitarea materialului frezat, orientarea poate fi facuta stanga dreapta 190 grade in jurul axei.
   

Freza Ruris Himalaya 602 este proiectata pentru profesionisti, pentru zonele pietonale unde intretinerea este impusa si necesara zilnic, indiferent de statul si duritatea zapezii.

Model Himalaya 602
Motor Loncin Winter Engine
Ciclu de funcţionare 4 timpi
Putere motor 7 CP
Capacitate cilindrica 212 cc
Capacitate baie ulei 0.6l
Transmisie Pinioane
Sistem de aprindere Electronic
Pornire Electrica la cheie
Incalzire manere Dotare standard
Far LED
Combustibil Benzina fara plumb
Capacitate rezervor 3l
Consum mediu 1.7l
Viteze de lucru 6 inainte + 2 inapoi
Distanţă de refulare 11 m
Reglare jgheab evacuare Panou comanda
Latime de lucru 66 cm
Adancime de lucru 51 cm
Unghi rotatie jgheab 190°
Unghi evacuare jgheab Max. 70°
Garantie 24 luni pers fizice / 12 luni pers juridice
Diametru roti 35 cm
Greutate 102 kg

 

24 luni pers fizice / 12 luni pers juridice
Specificatiile Produsului
  • Distanta de aruncare11 m
  • Greutate102 kg
  • Inaltime de lucru51 cm
  • Latime de lucru66 cm
  • Putere motor7 CP
  • Tip MotorBenzina
  • Trepte de viteza6 inainte/2 inapoi
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X