0758 22 57 88

Soba de gatit Prity GS

Prity
Soba de gatit Prity GS
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:
Produsul este atât pentru interior cât și pentru exterior. Se poate folosi în bucătărie, terasă, fiind foarte ușoară se poate transporta chiar și la picnic. Mașina de gătit are 2 plite din fonta, pe plita care este deasupra focarului se poate găti, iar cealaltă este doar penru încălzire. Deschizătura  focarului este de 135×120 mm. Dimensiunea camerei de ardere este de 145x285x224 mm. Dimensiunea cuptorului este de 260x310x180mm.

Putere (kW)

Dimeniuni L*l*h (cm)

Masa (kg)

5

63x38x46

33

Dimensiuni cutie L*l*h (cm): 86x72x115

 

 

 Vă rugăm să luați în vedere recomandările noastre.

 

Vă recomandăm pentru toate tipurile de sobe, şeminee şi centrale primul metru de burlan să fie drept, să se folosească cât mai puţine coturi pentru a asigura un tiraj cât mai bun. Nu recomandăm reducţi.

Pentru produsele care nu au manta de apă recomandăm să lăsaţi o distanţă de 10- 15cm în spate şi pe lateral ca să asigurăm o circulaţie a aerului cald cât mai bună, iar pentru produsele cu manta de apă recomandăm măcar 15cm. Atunci când este necesară construcţia unui postament pentru şemineu aceasta să nu depăşească înălţimea de 40cm, iar îngrădirea să fie concepută cu materiale corespunzătoare. În partea superioară se lasă loc pentru site de ventilaţie.  ATENŢIE NU LĂSAŢI LUCRURI INFLAMABILE ÎN APROPIEREA SURSEI DE CĂLDURĂ.

La sobele şi şemineele cu manta de apă recomandăm ca primul metru la ţeava de tur si retur sa fie din cupru, capacitatea maximă de funcţionare setată la 1bar.

Recomandăm ca sistemul de încălzire să se efectueze de către o persoana autorizată.

 

IN ACEASTA PERIOADA PRODUSUL ESTE DISPONIBIL PE COMANDA SI DUREAZA 1-2 LUNI.

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X