0758 24 29 18

FOARFECA FISKARS UNIVERSALA TELESCOPICA PENTRU GRADINA UPX86

Fiskars
-14%
FOARFECA FISKARS UNIVERSALA TELESCOPICA PENTRU GRADINA UPX86
Descrierea Produsului

Descriere produs:

Foarfeca universala pentru gradina Fiskars este o unealta multi-functionala cu o excelenta accesibilitate in coroana pomilor si arbustilor desi. Cu ajutorul ei se poate taia la inaltime fara scara sau la nivelul solului fara sa va aplecati sau sa ingenuncheati. Putere de taiere impecabila printr-o usoara culisare a manerului portocaliu, iar pentru utilizare la inaltimea maxima, trageti de manerul portocaliu rotund de la capat. Mecanismul de taiere usor, cu unghi reglabil, asigura o taiere rapida, eficienta si sigura.
Una dintre imbunatatirile aduse designului deja consacrat este ghidajul colorat atasat lamei, ce permite atingerea cu mai mare usurinta a ramurilor indepartate de la inaltimi mari, precum si urmarirea mai usoara a lamei printre ramuri si frunze.

Reddot 2000 - Best of the Best: U86 - Cunoscut premiu anual pentru design din Germania. Importanţa recunoscută a "red dot award: product design" este garantată de juriul său. Acest juriu este unul dintre cele mai bune comitete de selecţie ale design-ului internaţional şi este compus din personalităţi binecunoscute pe scena designului internaţional. Câştigarea unui premiu acordat de acest juriu semnifică apartenenţa la cei mai buni.   

Caracteristici:

Stâlpul de aluminiu ușor cântărește mai puțin de cinci kilograme pentru a minimiza oboseala în timpul utilizării extinse.
Transmisia cu lanț Power-Stroke ™ asigură o putere maximă de tăiere.
Inaltimea de taiere maxima de aproximativ 6 metri.
Blocarea rapidă a degetelor permite reglarea ușoară a unghiului capului de tăiere.
Stâlpul de aluminiu ușor, cântărește mai puțin de cinci kilograme pentru a minimiza oboseala în timpul utilizării extinse.
Diametru maxim taiere: 32 mm
Mecanism sigur de blocare
Lungime: reglabila intre 2400 - 4000 mm
Greutate: 1.9 kg
Garantie pe viata.


Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X