0746 02 10 070758 24 29 18

FOARFECA FISKARS pas cu pas PowerGear X PX92

Fiskars
-12%
FOARFECA FISKARS pas cu pas PowerGear X PX92
Descrierea Produsului

Descriere produs:

Foarfecii Fiskars sunt concepute ergonomic pentru confort și ușurinţă în mânuire și sunt recunoscute de mulţi grădinari și experţi în industrie ca fiind cele mai bune din categoria lor, pentru calitate și performanţe. Mânerele ergonomice sunt realizate din poliamidă armată cu fibră de sticlă, iar lamele din oţel inoxidabil sunt protejate de un mecanism de închidere accesibil, atunci când foarfeca nu este folosită.
Gama cuprinde foarfeci cu gardă de protecţie, practice și cu o prindere sigură, foarfeci cu pârghie de forţă, create special pentru doamne și foarfeci cu mecanism de forţă, unice datorită folosirii simultane a tuturor degetelor, ca urmare a integrării mecanismului între mânerele rotative și lame. Tehnologia patentată PowerStep permite grădinarilor să taie ramuri in 1, 2 sau 3 pași. Foarfeca selectează autonom opţiunea graduală pentru a reduce forţa necesară tăierii. Noul mecanism revoluţionar ușurează munca grădinarilor tineri și vârstnici deopotrivă, eliminând încordarea și durerea pentru a desăvârși plăcerea grădinăritului.
iF 1997 - Good Industrial Design: PowerGear™ - Cea mai mare competiţie anuală de design din Europa, care se desfăşoară în Germania, începând din 1953. Pecetea iF de confirmare pentru un design bun a devenit un standard al nivelului înalt al calităţii produsului, recunoscută de fabricanţi şi designeri, media şi consumatori.
Good Design 1997: PowerGear™Pro Finnish Design 1997: PowerGear™ Good Design 1997: PowerGear™ Premiu anual pentru design, cel mai vechi (din anii '50) şi mai important din SUA, decernat de muzeul de arhitectură şi design Athenaeum din Chicago.
Pro Finnish Design 1997: PowerGear™ Cel mai important şi mai bine cunoscut premiu pentru design finlandez.

Caracteristici:

Mânerul rotativ permite folosirea simultană a tuturor degetelor.
Mecanismul de forţă unic asigură putere maximă de tăiere.
Lame din oţel CrMoV acoperite cu un strat antifricţiune din PTFE.
Mecanism de închidere.
Lame de rezervă, se pot înlocui fără ajutorul unor chei sau altor unelte.
Capacitate de tăiere 20 mm - Indică diametrul maxim de tăiere.
Garantie pe viata.

Lungime Greutate Latime Inaltime
205 mm 230 g 69 mm 40 mm

 

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X