0758 24 29 18

Erbicid Surdone 70 WG (250 g), Adama

Adama
Erbicid Surdone 70 WG (250 g), Adama
Descrierea Produsului

Descriere produs: 

Proprietati fizico-chimice: SURDONE 70 WG este un erbicid care se prezinta sub forma de granule fine, omogene fara tendinţa de sfaramare, de culoare maro, cu un continut de metribuzin de 70%.

Mod de actiune: SURDONE 70 WG este un erbicid selectiv, cu acţiune de contact şi reziduală, care se absoarbe în principal prin frunze şi rădăcini cu o translocare acropetală prin xilem. În cazul aplicării preemergente, acţionează la nivelul sistemului radicular al buruienilor. Nu se aplică pe soluri nisipoase sau care au sub 0,5% humus. De menţionat este faptul că preluarea radiculară a produsului este mult îmbunătăţită dacă după aplicare cade o ploaie moderată sau se aplică o uşoară irigare. SURDONE 70 WG se aplică preemergent. Dozele mai mari se utilizează pe solurile cu un conţinut mai ridicat de humus. Cantitatea de soluţie este de 300-400 l/ha şi aplicarea se face cu mijloace terestre bine reglate, în absenţa vântului. Se va efectua o praşilă dupa 7 zile de la aplicarea produsului, astfel încât să nu se distrugă pelicula de erbicid de la suprafaţa solului. Efectul remanent al produsului durează circa 3 luni de la aplicare.

Tehnica de aplicare: Se adauga cantitatea necesară de SURDONE 70 WG în pompa umplută pe sfert cu apa agitând permanent, apoi se adauga volumul de apa rămas. Se agita în continuare pe parcursul aplicarii.

Compatibilitate: SURDONE 70 WG este compatibil cu numeroase pesticide folosite în mod curent în România, cu excepția polisulfurilor de calciu și bariu, a zemei bordeleze sau a altora cu reacție alcalină. Pentru o folosire corectă înainte de aplicare consultați tabelele de compatibilitate și efectuați un test.

Cultura Testul Doza Omologata
Cartof Buruinei dicotiledonate anuale si unele monocotiledonate 0.7-1.2 kg/ha preemergent

 

Specificatiile Produsului
  • AplicarePremergent
  • CulturaCartof
  • Modalitate ambalarePunga 250 gr
  • Tip buruieniMonocotiledonate, Dicoltiledonate
  • Tip produsErbicid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Accesorii pentru acest produs
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X