0746 02 10 070758 24 29 18

Erbicid Roundup(1 L) Monsanto

Monsanto
-6%
Erbicid Roundup(1 L) Monsanto
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:
Glifosat 360 g/l. Erbicid total neselectiv, cu actiune sistemica, postemergent. ROUNDUP controleaza perfect toate speciile de buruieni anuale si perene. ROUNDUP are un caracter universal avand foarte multe segmente de aplicare. 
Inainte de semanat floarea soarelui: buruienile tinta sunt: palamida (Cirsium arvense) si cornacii (Xanthium strumarium, Xanthium italicum). 

DOZE RECOMANDATE:
Aplicati 2-3 l/ha erbicid ROUNDUP in maximum 150 litri apa, cand palamida este in faza de rozeta. 

MOD DE APLICARE:
Arati si discuiti in toamna. Nivelati superficial solul, cat mai devreme in primavara; se lasa buruienile sa creasca. Lasati 3-5 zile pauza pentru translocare, pana la urmatoarea lucrare mecanica. In cazuri deosebite, erbicidarea se poate efectua, dupa semanat, pana la 1–2 zile inainte de rasarirea culturii de floarea soarelui, in conditiile in care buruienile mentionate sunt rasarite. 

INAINTE DE RECOLTAREA CEREALELOR PAIOASE:
Se aplica pentru distrugerea buruienilor perene si pentru desicarea culturii. 
DOZE RECOMANDATE: 
Buruieni problema: Pir(Agropyron repens), Costrei(Sorghum halepense), Palamida(Cirsium arvense), Turita(Gallium aparine) - Doza 3-4 l/ha. Stuf(Phragmites communis) – Doza 5-6 l/ha. 

APLICARE IN VII SI LIVEZI:
Buruienile tinta sunt pirul(Agropyron repens), costreiul(Sorghum halepense), palamida(Cirsium arvense), volbura(Convolvulus arvensis) si pirul gros(Cynodon dactylon).
MOD DE APLICARE:
ROUNDUP poate fi aplicat in benzi sau pe toata suprafata folosind vermorele sau masina de erbicidat cu lanci manual sau rampa de stropit, in functie de sistemul de cultura al viei sau pomilor. Se aplica primavara cand buruienile au in jur de 10-20 cm. 
Nu indepartati de pe teren mulciul rezultat in urma distrugerii buruienilor deoarece acesta pastreaza umiditatea solului, previne eroziunea si impiedica in buna masura germinarea buruienilor anuale. 
In cursul anului, vetrele din noua generatie a buruienilor vor fi erbicidate folosind pompele de spate cu 2% solutie de ROUNDUP

PE CANALE, TERENURI VIRANE:
MOD DE APLICARE:
Aplicati ROUNDUP 4-6 l/h, in functie de speciile combatute, cand acestea au o masa foliara suficient de dezvoltata. Doza de apa la ha este de 100-150 l. Solutia se poate aplica si prin pensularea buruienilor (conc. 33%). 

ALTE SEGMENTE:
ROUNDUP se mai foloseste pentru distrugerea stufului din exploatatiile piscicole, in silvicultura, pentru distrugerea cuscutei din cultura de lucerna(0,75 l/ha; 1-3 zile dupa coasa), a buruienilor in stadiu foarte avansat de vegetatie din culturile de talie joasa(sfecla de zahar, culturi legumicole, etc. prin pensulare).

Specificatiile Produsului
 • AplicarePostmergent
 • CulturaViță de vie, Sfeclă de zahăr, Livezi, Culturi legumicole, Silvicultură, Lucerna, Floarea soarelui
 • Modalitate ambalareBidon 1L
 • Stare produsLichid
 • Tip produsErbicid
Review-uri
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
 • gabriela radulescu
  02-05-2017
  ROUNDUP
  FOARTE EFICIENT
Accesorii pentru acest produs
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X