0746 02 10 070758 24 29 18

Erbicid Goal 4F (50 ml), Dow

Dow AgroScience
Erbicid Goal  4F (50 ml), Dow
Descrierea Produsului

Descriere produs: 

Proprietati fizico-chimice: Goal 4F este o suspensie fină lichidă (SC), omogenă, de culoare galbenă, care conține 480 g/l oxifluorfen. Goal 4F este un erbicid selectiv, de sol și de contact, omologat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale (excepție Xanthium) și buruieni monocotiledonate anuale din cultura de floarea – soarelui, ceapa din arpagic, ceapa semănată direct, usturoi, vița de vie.

Mod de actiune:  În funcție de cultura tratată, Goal 4F se utilizează ca un erbicid preemergent, cu aplicare la sol, sau ca un erbicid postemergent, de contact. Când se aplică preemergent, Goal 4F formează o pelicula subțire la suprafața solului, distrugând buruienile care răsar, în momentul în care străbat această peliculă. De aceea este foarte important ca solul să fie bine pregătit înainte de aplicarea erbicidului, pentru a nu se distruge prin lucrări pelicula de erbicid. Când se aplică postemergent, Goal 4F distruge rapid buruienile tinere, prin acțiunea sa de contact. Cele mai bune rezultate se obțin când buruienile sunt în stadiul de 2-4 frunze. Acoperirea bună a buruienilor cu soluția de erbicidat este esențială pentru realizarea unei combateri maxime. Goal 4F nu se levigă în sol.
Principalele buruieni combatute: Abutilon theophrasti, Amaranthus retroflexus, Chenopodium album, Galinsoga parviflora, Hibiscus trionum, Lamium amplexicaule, Malva parviflora, Matricaria spp., Polygonum spp, Portulaca oleracea, Raphanus raphanistrum, Sinapis arvensis, Sisymbrium sophia, Solanum nigrum, Sonchus oleracea, Urtica urens, Veronica spp.

Compatibilitate:  Goal 4F este compatibil cu alte erbicide, insecticide și fungicide. Înainte de folosire, se recomandă consultarea tabelelor de compatibilitate și efectuarea unui test practic, respectând dozele prescrise. 

 

Mod de intrebuintare: 

Cultura  Modul de aplicare Doza
Floarea Soarelui (Buruieni dicotiledonate anuale- exceptie Xanthium) preemergent 0.5 l/ha
Ceapa din arpagic, ceapa semanata direct, usturoi (buruieni dicotiledonate si scu efect secundar asupra buruienilor monocotiledonate) postmergent 0.5 l/ha
Vita de vie ( buruinei anuale monocotiledonate si dicoletiledonate si perene din samanta). postemergent (buruieni in faza tanara) 2.5 l/ha

 

Specificatiile Produsului
  • AplicarePremergent, Postmergent
  • CulturaCeapa din arpagic, Floarea soarelui, Ceapa, Usturoi
  • Modalitate ambalareBidon 50ml
  • Stare produsLichid
  • Tip buruieniMonocotiledonate
  • Tip produsErbicid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Accesorii pentru acest produs
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X