0758 22 57 88

Erbicid Amino 600 SL (1l), Adama

Adama
Erbicid Amino 600 SL (1l), Adama
Descrierea Produsului

Descriere produs: 

Proprietati fizico-chimice: AMINO 600 SL este un erbicid condiţionat sub forma de concentrat solubil, cu un conţinut de 600 g/L acid 2,4 D (din sarea de dimetilamina). Se prezinta ca lichid limpede, omogen, mobil, de culoare galben-brun, cu miros amino-fenolic. Produsul este stabil în condiţii normale de depozitare.

Mod de actiune: AMINO 600 SL este un erbicid sistemic, care este absorbit de plante atât foliar, cât şi radicular. 
Acţionează prin dereglarea proceselor de creştere a buruienilor. Combate buruieni dicotiledonate anuale şi perene. Dintre acestea, cele mai importante sunt Cirsium arvense (palamida), Chenopodium spp. (spanac salbatic), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Sinapis arvensis (mustar salbatic), Raphanus raphanistrum (ridiche salbatica), Thlaspi arvense (punguliţa).

Instructiuni de folosire: La cereale paioase tratamentul se aplica atunci cand plantele sunt în faza de înfraţire pana la apariţia primului internod. La aplicarea tratamentelor, temperatura aerului trebuie să nu fie sub 10 – 12°C. Volumul de apă recomandat a se utiliza pe hectar este de 200 – 300 de litri.

AMINO 600 SL este omologat la urmatoarele culturi si doze de aplicare:

-Grau: Spectrul de combatere – buruieni dicotiledonate sensibile (în faza optimă de 2 – 4 frunze): Cirsium, Sinapis, Raphanus, Chenopodium (

-Porumb: Spectrul de combatere – buruieni dicotiledonate sensibile: Cirsium, Sinapis, Raphanus, Thlaspi, Capsella, Chenopodium (porumb 4 – 6 frunze, buruieni dicotiledonate 2 – 4 frunze, Cirsium < 10 cm) 

Compatibilitate: Produsul AMINO 600 SL este compatibil cu alte pesticide şi îngrăşăminte foliare folosite în mod curent în România, cu excepţia produselor cu reacţie puternic alcalină. A nu se folosi în amestec cu erbicide antigramineice. Pentru o folosire corectă, consultaţi tabelele de compatibilitate şi efectuaţi un test înainte de utilizare.

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X