0758 24 29 18

Dispozitiv cu ultrasunete pentru rozatoare Duo Pro Pestrepeller, Pest Stop

Pest Stop
Dispozitiv cu ultrasunete pentru rozatoare Duo Pro Pestrepeller, Pest Stop
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS :
Dsipozitivul cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, DUO PRO Pestrepeller este o alarma cu ultrasunete folosita pentru a alunga rozatoarele nedorite de pe o anumita suprafata. Aparatul pentru indepartarea rozatoarelor, prezinta o variatie a celui mai popular dispozitiv anti sobolani cu ultrasunete din gama noastra, si anume Attack Wave Pestrepeller, model care este folosit de mii de clienti in toata Romania. Fata de modelul amintit, DUO PRO Pestrepeller are incorporat si un difuzor de inalta frecventa fixa de 25kH cu emiterea de pulsuri ultrasonice (se poate vedea in partea superioara a aparatului), la care se adauga si cele doua difuzoare cu frecventa variabila de la 25.000 Hz pana la 65.000 Hz. Acest model AntiRozatoare va indeparta cu succes rozatoarele nedorite de pe o raza de pana la 570 m² spatiu
deschis in interior si pana la 200 m² spatiu deschis in exterior. Alarma cu ultrasunete impotriva soarecilor se recomanda a fi lasata in functiune permanent - preventiv pentru a nu permite soarecilor si sobolanilor sa se intoarca in spatiile in cauza. Important! Pentru spatiile aglomerate se recomanda folosirea simultana a mai multor dispozitive cu ultrasunet, marindu-se eficienta.

INSTALAREA SI FUNCTIONAREA :
Este necesar a se respecta regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzorul dispizitivului pentru alungat soareci, trebuie pozitionat cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere. Functionarea aparatului anti soareci este semnalizata de ledul rosu aflat pe partea frontala a dispozitivului. Ultrasunetelor emise se reflecta de ziduri si de aceea daca doriti sa folositi dispozitivul pentru alungat soareci si pentru alte incaperi (in limita spatiului de acoperire) se vor lasa usile deschise sau se va monta cate un aparat in fiecare incapere.

DATE TEHNICE :
Alimentare: 220 V
Frecventa 25 000 - 65 000 Hz
Unghiul de propagare: 260º
Puterea sonora: > 2 x 130 dB
Suprafata de emitere: pana la 570 m²
Dimensiuni: diam. 119 x 98 x 88 mm
Greutate: 420 gr.

Specificatiile Produsului
  • Alimentare220 V
  • DaunatoriRozatoare, Sobolani
  • Frecventa25.000-65.000 Hz
  • Putere sonora>2x130 dB
  • Suprafata acoperita570 mp
  • Unghi de propagare260 grade
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X