0758 24 29 18

Fungicid Divident Star 036FS(5 L), Syngenta

Syngenta
cod produs: 5615
Fungicid Divident Star 036FS(5 L), Syngenta
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

PROPRIETATI FIZICO CHIMICE:
DIVIDENT STAR 036FS se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistem omogen, de culoare rosie.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:
Ciproconazol este un fungicid triazolic ce inhiba biosinteza ergosterorilor, iar difenoconazol este de asemenea un fungicid triazolic, sistemic cu larg spectru de actiune antifungica. Produsul este preluat de seminte in timpul germiantiei si translocata in intreaga planta.

SPECTRU DE ACTIVITATE:
DIVIDENT STAR 036FS combate bolile cele mai importante provocate de fungi din clasa Ascomycetes, Basidiomycetes si Deutromycetes. DIVIDENT STAR 036FS este un fungicid pentru tratarea semintelor de cereale paioase impotriva bolilor ce se transmit prin seminte si sol. DIVIDENT STAR 036FS combate Tilletia spp., Fusarium spp., Tilletia controversa la grau, Ustilago nuda, Pyrnophora graminea, la orz si orzoaica.

MOD DE FOLOSIRE:
In Romania produsul este omologat la:

Cultura Denumirea bolii Doza
Grau Malura comuna (Tilletia spp.)
Malura pitica (Tilletia controversa)
Fuzarioza (Fusarium spp.)
1 l/to samanta
Orz Taciunele zburator (Ustilago nuda)
Sfasierea frunzelor (Pyrenophora graminea)
1.5 l/to samanta
Orzoaica Taciunele zburator (Ustilago nuda)
Sfasierea frunzelor (Pyrenophora graminea)
1.5 l/to samanta

NOTA:
Se recomanda a se utliza 8-10 litrii de solutie slurry(apa+produs) la o tona de seminte. Daca la tratamentul semintelor se utilizeaza si un insecticid, se scade cantitatea de apa, in mod corespunzator.

TEHNICA DE APLICARE:
DIVIDENT STAR 036FS poate fi aplicat cu orice utilaj de tratare umeda a semintelor. Este esential ca utilajul de tratat in flux continuu sa fie calibrat pentru produsul DIVIDENT STAR 036FS, deoarece caracteristicile fluxului nu sunt aceleasi ca pentru alte substante folosite in tratamentul semintelor.
PREPARAREA SOLUTIEI:
DIVIDENT STAR 036FS poate fi folosit diluat sau nediluat in functie de echipamentul de tratament. Cand este utilizat diluat se recomanda urmatoarea procedura: se introduce in rezervor jumatate din cantitatea de apa necesara, se agita produsul inainte de intrebuintare, se adauga cantitatea necesara de DIVIDENT STAR 036FS in timp ce se agita conmtinuu, se pot adauga alte produse compatibile, se mentine agitatia solutiei tot timpu, se completeaza cu apa, solutia obtinuta poate fi folosita 24 de ore de la preparare.

NOTA:
Dupa utilizare, se va curata intreg echipamentul. DIVIDENT STAR 036FS poate reduce fluxul semintelor in semanatoare. Se recomanda ca inainte de utilizare sa se recalibreze semanatoaresa cu seminte tratate(proba semanatorii).

COMPATIBILITATE:
DIVIDENT STAR 036FS este compatibil cu preparate polimerice Syngenta, de acoperire a semintelor si formularile WS/FS ale altor componente de tratare a semintelor cu reactie neutra. Inainte de folosire consultati tabelul de compatibilitati si efectuati un test. DIVIDENT STAR 036FS nu este compatibil cu formularile bazate pe solventi organici.

TOLERANTA CULTURII:
Cand este utlizat conform recomandarilor DIVIDENT STAR 036FS este bine tolerat de toate culturiile. In caz de nesiguranta se va controla mai intai toleranta culturii.

Specificatiile Produsului
  • BoliFusarioza, Malura pitica, Sfasierea frunzelor, Taciunele zburator
  • CulturaGrau, Orzoaica, Orz
  • Modalitate ambalareBidon 5L
  • Stare produsLichid
  • Termen de valabilitate48 luni de la data fabricatiei
  • Tip produsFungicid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X