0758 22 57 88

Dispozitiv mobil cu baterii impotriva cainilor si pisicilor Animal Away Plus

PESTMASTER
cod produs: 141235
Dispozitiv mobil cu baterii impotriva cainilor si pisicilor Animal Away Plus
Descrierea Produsului

Functionare si instalare:

Tineti la distanta cainii si pisicile cu ajutorul aparatului cu ultrasunete si senzor de miscare Animal Away Plus. Va punem la dispozitie o metoda umana, usor de utilizat si non toxica, pentru a va proteja gradinile de flori sau legume, gazonul din fata casei, terenul de fotbal sau de tenis, terasa, piscina, locul de joaca al copiilor sau orice alta zona in care nu doriti accesul animalelor ce ar putea cauza distrugeri sau mizerie.

Aparatul este destinat uzului exterior. In acest scop, carcasa aparatului este protejata de o alta carcasa suplimentara, ce actioneaza ca un scut impotriva intemperiilor, actiunii soarelui, etc. Dispozitivul este alimentat de 2 baterii de 9 V, deci se poate amplasa practic oriunde, fara a fi nevoie sa intindeti prelungitoare prin curte sau sa va limitati la zonele unde sunt prize.

Pentru pornirea aparatului, in partea inferioara (sub aparat) se afla un buton cu doua pozitii, ON/OFF (ON - pornit / OFF - oprit). Pentru instalarea bateriilor, se scoate carcasa de protectie, se scoate capacul din spatele aparatului, si se conecteaza bateriile respectand polaritatea bornelor + si - . Odata conectate bateriile si pozitionat butonul de pornire in pozitia ON, aparatul va incepe detectarea miscarii dupa 30 de secunde. 

In partea frontala, dispozitivul are un senzor de miscare infrarosu (PIR). Acesta va detecta miscarea, si va declansa ultrasunetele emise de un difuzor special, capabil sa emita sunete cu frecvente peste 20.000 Hz. Senzorul infrarosu pentru detectarea miscarii creste eficienta aparatului, intrucat elimina consumul inutil al bateriilor. Astfel, aparatul va emite ultrasunete si va consuma curent doar cand va simti prezenta miscarii, in rest fiind intr-o stare de repaos, cu un consum minim, doar pentru alimentarea senzorului.

Deasemenea, tot in partea frontala, se mai gasesc doua led-uri puternice , ce vor incepe sa emita intermitent la detectarea miscarii, speriind orice animal.

 

Date tehnice:

Dimensiuni: 11 x 10 x 9.5 cm

Greutate: 360 g (unitatea principala + carcasa)

Alimentare: 2 x 9 V sau adaptor 220V / 50Hz (adaptor inclus in pachet; pentru modelul cu stalp de plastic inclus consultati departamentul de vanzari)

Durata start-up: 30 secunde

Frecventa: 18 - 24 kHz (aleator si continuu variabil)

Suprafata acoperita: aprox. 100 mp, in forma conica, cu deschidere la unghi de 70º, la o distanta de detectare de max. 12 m

Accesorii incluse:  dibluri

 

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X