0758 24 29 18

Dispozitiv electronic pentru combaterea rozatoarelor subterane (cartita, jder, dihor, sobolan de camp) Pest-X-repel KR8, 800mp, Pestmaster

PESTMASTER
cod produs: 14355
-34%
Dispozitiv electronic pentru combaterea rozatoarelor subterane (cartita, jder, dihor, sobolan de camp) Pest-X-repel KR8, 800mp, Pestmaster
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

Descriere produs: 
KR7 este un dispozitiv impotriva cartitelor si altor rozatoare subterane, ce se bazeaza pe sensibilitatea crescuta a acestor animale aproape oarbe, emitand vibratii intermitente timp de ~ 3 secunde, la interval de 15 secunde, simuland mici cutremure si inducand panica, fortand-le sa paraseasca zona protejata. . 

Pentru a introduce bateriile, desfaceti capacul in sensul invers acelor de ceasornic, scoateti mecanismul de vibratii (va iesi cu "patul" de amplasare al bateriilor), introduceti bateriile (3 bucati) conform polaritatii bornelor, bagati inapoi mecanismul si strangeti bine capacul in sensul acelor de ceasornic, pentru a se asigura etanseitatea aparatului. .

Pentru a pune in functiune aparatul anti cartita, doar amplasati bateriile respectand polaritatea bornelor "+" si "-" si introduce-ti aparatul in pamant aproximativ 3/4 (pana la semnul dupa aparat). .

Aplicabilitate:
KR 7 se poate utiliza in orice mediu exterior, el fiind rezistent la intemperii, respectiv: gradini, livezi, gazon, etc. In cazul unui teren mai tasat, faceti mai intai o gaura cilindrica de ghidaj, introduceti aparatul 3/4, apoi tasati inapoi pamantul din jurul tarusului pentru a asigura un contact maxim cu solul..

Atentie:
Suprafata acoperita a dispozitivului poate varia in functie de consistenta solului (umed, pietros, mlastinos, etc) cat si de pozitionarea lui fata de diverse fundatii, radacini de copaci, casa, pivnite, etc.

Nu incercati introducerea aparatului prin forta in pamant si nu bateti cu nimic in partea de sus. 

Avantaje:
Compact: datorita design-ului modern nu atrage atentia in gradina dvs. .
Non toxic: nu produce fum, nu foloseste chimicale, otravuri sau alte substante periculoase .
Sigur: Nu afecteaza oamenii sau alte animale

Specificatii tehnice:
Alimentare : 3 x baterii R20 1.5 V
Frecventa : 300 - 400 Hz .
Suprafata acoperita : ~ 800 mp.

Alte informatii: 
Garantie persoane juridice: 12 luni
Garantie persoane fizice: 24 luni
Tara de origine: Bulgaria 


Observatii despre cartite:
Cartita este un mamifer de culoare gri sau negru, care nu trebuie confundat cu un sobolan sau soarece deoarece cartita este un insectivor.

Aceste mamifere s-au dezvoltat in evolutia lor pentru viata subterana. Corpul lor este mai mult tipic de animal acvatic, ochii lor sunt minusculi si adeseori acoperiti cu un invelis de piele, de aceea ei nu au simtul vazului. Principalul lor simt de incredere este cel tactil. Picioarele, scurte si puternice, sunt prevazute cu unghii mari pentru saparea galeriilor, care pot ajunge pana la 150 m lungime. Coatele sunt deplasate dorsal si rotit, astfel incat palmele anterioare sunt orientate spre partea din spate, sporind actiunea de sapat. Pielea sa fina si sensibila faciliteaza deplasarea prin galerii, atat inainte cat si inapoi. In general femelele sunt mult mai mari decat masculii. Sunt animale solitare. Perioada de gestatie a cartitei dureaza 30 de zile si naste intre 3 si 6 pui. Pentru a construi un cuib adultii ies doar ocazional pentru a cauta iarba si frunze pentru adapost. 


Aceste mamifere din pacate sunt foarte daunatoare omului, pentru ca ele isi construiesc galeriile subterane pe langa casa omului, mai exact gradini, culturi, gazoane, etc. Cartitele strica aspectul gradinilor, afecteaza radacinile plantelor tinere, chiar si sistemul de irigare al acestora. Cartitele au cel mai dezvoltat simt si anume cel tactil, acesta permitandu-le sa perceapa orice forma de pericol. Aparatul anti-cartita provoaca vibratii in pamant, cartita perceptandu-le ca miscari seismice, astfel va stii ca terenul nu este unul sigur pentru supravietuire indepartandu-se spre oricare alt loc unde nu va mai percepe aceste vibratii.

Specificatiile Produsului
  • Alimentare3 x Baterii R20 1.5 V
  • DaunatoriCartite, Rozatoare de camp, Dihori
  • Frecventa300-400 Hz
  • Suprafata acoperita800 mp
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X