0758 24 29 18

Dispozitiv anti daunatori cu ultrasunete si unde electromagnetice ZN1002, 150 mp, Pestmaster

PESTMASTER
-11%
Dispozitiv anti daunatori cu ultrasunete si unde electromagnetice ZN1002, 150 mp, Pestmaster
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS: Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice impotriva unui spectru de daunatori foarte larg, precum soareci, sobolani, rozatoare, insecte taratoare, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, termite, capuse, carii de lemn.

Cum functioneaza:
      Aparatul combina actiunea ultrasunetelor, ce se raspandesc prin camere si spatii deschise, cu puterea undelor electromagnetice, ce strabat instalatia electrica a casei, alungand daunatorii chiar si din locurile cele mai greu de patruns: de sub podele, din spatele peretilor sau plafoanelor false, din tocurile usilor si ferestrelor, din crapaturile lemnului din mobila, camari si spatii inguste. Modul in care actioneaza aparatul este unul ecologic si non toxic, ce afecteaza sistemul nervos central al daunatorilor, provocandu-le teama, panica, stres si discomfort auditiv, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 150 mp.

 Instalare:
     Aparatul se alimenteaza introducandu-l in orice priza normala de 220V si va incepe sa emita. Aparatul prezinta doua butoane: unul pentru setarea frecventelor emise de aparat si unul pentru a porni sau opri lumina de veghe. Recomandam ca ultrasunetele sa fie setate in pozitia "Variabil", astfel incat frecventele sa se schimbe constant, evitand astfel ca un anume tip de daunator sa se obisnuiasca cu o frecventa si sa devina imun.Pe panoul frontal se regasesc doua led-uri, unul de culoare verde, ce indica emisia ultrasunetelor, si unul de culoare rosie, ce indica emisia undelor electromagnetice. Acestea vor clipi intermitent, si vor indica buna functionare a dispozitivului, intrucat dvs. nu veti auzi nimic. In partea de jos a aparatului, mai exista un led de culoare rosie, ce va poate oferi o lumina ambientala foarte placuta noaptea, si pe care il puteti comuta cu ajutorul unui buton dedicat.

 Aplicabilitate:
     Puteti folosi aparatul oriunde, si in orice moment al zilei, intrucat nu va produce zgomot, fum sau miros. Deasemenea, nu afecteaza oamenii, copiii, batranii sau animalele de companie. Poate fi folosit acasa, la birou, in scoli si gradinite, in magazine alimentare, in biblioteci, etc.

 Avantaje:
     Nu foloseste substante toxice ce pot afecta persoanele in varsta, copiii sau astmaticii.
Nu produce fum sau mirosuri neplacute. Este complet silentios, si nu va deranja vecinii sau animalele de companie.
Consumul de energie electrica este redus.

 Specificatii tehnice:
Alimentare: 220V / 50Hz
Aria de acoperire: 150 mp
Tip de actiune: ultrasunete si unde electromagnetice
Lumina ambientala
Consum: 1 W

Specificatiile Produsului
  • Alimentare220 V, 50 Hz
  • Consum energetic1 W
  • DaunatoriInsecte taratoare, Soareci, Carii de lemn, Gandaci de Colorado, Rozatoare, Sobolani, Capuse, Gandaci de bucatarie
  • Frecventa50 Hz
  • Suprafata acoperita150 mp
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X