0758 24 29 18

Desciorchinator cu zdrobitor electric LDP520 si pompa centrifuga din inox, productie 2000 kg/h, cuva din tabla emailata

Grifo Macchine Enologiche
cod produs: 15574
-13%
Desciorchinator cu zdrobitor electric  LDP520 si pompa centrifuga din inox, productie 2000 kg/h, cuva din tabla emailata
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

Descriere:


Desciorchinator struguri cu zdrobitor prevazut cu motor si pompa  Q20 pentru transvazarea mustuielii. Dispozitivul  este realizat din tabla  emailata,  cuva fiind rabatabila ceea ce  permite un acces usor in interior pentru curatare. Produsul cantareste 75 de kg, are dimensiuni: 87 x 50 h 85 cm, capacitate maxima fiind de 2.000 kg/ora. Axul melcat ce se afla in cuva conduce strugurii dedesubt in zona  cilindrului perforat din inox , unde prin intermediul unui alt ax cu palete se produce separarea boabelor de strugure de ciorchini, acestia din urma fiind evacuati in partea opusa motorului. Boabele rezultate sunt preluate de un  alt ax melcat conducator si  purtate in interiorul unei pompe centrifuge din inox unde sunt zdrobite prin rotatie axiala a paletilor acestei pompe. Mustuiala rezultata este transportata prin intermediul aceleiasi pompe in exterior pana la o distanta  de  4 - 5 metri .


Beneficii:

Usor de folosit - necesita putere minima pentru a fi utilizat si doar in 3 pasi se poate asambla pentru a fi gata de utilizare. Robust, perfect pentru utilizare casnica.
99.98% rezultate constante - separa cu succes ciorchinii de strugurii si le colecteaza in lateral. Sucul, pulpa zdrobita, coaja si samburi sunt toate stranse impreuna sub concasor.
Capacitate de lucru ridicata - Proceseaza peste 2000 kg de struguri pe ora, reducand foarte mult munca.
Vin de calitate superioara - valturile sunt usor distantate una de alta pentru zdrobirea numai a boabelor de struguri, lasand samburii intregi (intacti). Astfel, vinul nu va fi modificat de taninul din miezul samburilor.
Valturi reglabile - aceasta caracteristica va ofera o mare flexibilitate in ceea ce priveste reglarea in functie de marimea semintei .
Intretinere usoara - perfect proiectat pentru intretinere usoara, curatare si spalare.

 

Echipare:

Pompa centrifuga Q20
Cuva acoperita cu vopsea in camp electrostatic, de dimensiuni 870 x 500mm
Cuva de recoltare a mustuielii
Cilindru perforat din inox, echipat în interior cu un ax cu palete pentru evacuarea ciorchinilor curatati de boabe.
Cuplaj pentru iesirea din pompa prevazut la exterior cu mufa pentru montarea unui furtun de evacuare cu diametrul de 60 mm  (furtunul nu face parte din ehiparea dispozitivului).
 

     

Specificatiile Produsului
  • Capacitate de lucru2000 kg/h
  • Dimensiuni870x500x 850 mm
  • MaterialTabla emailata
  • Putere Motor0.75 kw
  • Tip produsElectric
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X