0746 02 10 070758 24 29 18

Desciorchinator cu zdrobitor electric LDSS520, cu cuva rabatabila si pompa centrifuga, productie 2000 kg/h, complet inox

Grifo Macchine Enologiche
-13%
Desciorchinator cu zdrobitor electric LDSS520, cu cuva rabatabila si pompa centrifuga, productie 2000 kg/h, complet inox
Descrierea Produsului

Descriere:

Desciorchinator struguri cu zdrobitor prevazut cu motor si pompa  Q20 pentru transvazarea mustuielii. Dispozitivul  este realizat din inox alimentar AISI 304,  cuva fiind rabatabila ceea ce  permite un acces usor in interior pentru curatare. Axul melcat ce se afla in cuva conduce strugurii dedesubt in zona  cilindrului perforat din inox , unde prin intermediul unui alt ax cu palete se produce separarea boabelor de strugure de ciorchini, acestia din urma fiind evacuati in partea opusa motorului.
Boabele rezultate sunt preluate de un  alt ax melcat conducator si  purtate in interiorul unei pompe centrifuge din inox unde sunt zdrobite prin rotatie axiala a paletilor acestei pompe. Mustuiala rezultata este transportata prin intermediul aceleiasi pompe in exterior pana la o distanta  de  4 - 5 metri. Productie medie orara de 2000 kg/h.  Produsul cantareste 75 de kg, este ambalat in cutie de carton si are urmatoarele dimensiuni: 87x50x85 cm.

 

Beneficii:

Usor de folosit - necesita putere minima pentru a fi utilizat si doar in 3 pasi se poate asambla pentru a fi gata de utilizare. Robust, perfect pentru utilizare casnica.
99.98% rezultate constante - separa cu succes ciorchinii de strugurii si le colecteaza in lateral. Sucul, pulpa zdrobita, coaja si samburi sunt toate stranse impreuna sub concasor.
Capacitate de lucru ridicata - Proceseaza peste 2000 kg de struguri pe ora, reducand foarte mult munca.
Vin de calitate superioara - valturile sunt usor distantate una de alta pentru zdrobirea numai a boabelor de struguri, lasand samburii intregi (intacti). Astfel, vinul nu va fi modificat de taninul din miezul samburilor.
Valturi reglabile - aceasta caracteristica va ofera o mare flexibilitate in ceea ce priveste reglarea in functie de marimea semintei
Intretinere usoara - perfect proiectat pentru intretinere usoara, curatare si spalare.

 

Echipare:

Pompa centrifuga Q20
Cuva inox, de dimensiuni 870 x 500mm
Cuva de recoltare a mustuielii
Cilindru perforat din inox, echipat în interior cu un ax cu palete pentru evacuarea ciorchinilor curatati de boabe.
Cuplaj pentru iesirea din pompa prevazut la exterior cu mufa pentru montarea unui furtun de evacuare cu diametrul de  60 mm (furtunul nu face parte din echiparea dispozitivului ).

Specificatiile Produsului
  • Capacitate de lucru2000 kg/h
  • Dimensiuni870x500x 850 mm
  • Greutate75 kg
  • MaterialInox
  • Putere Motor1.49 kW
  • Tip produsElectric
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X