0758 24 29 18

Desciorchinator cu zdrobitor electric LDP630 , cuva rabatabila din vopsea emailata, pompa centrifuga din inox, productie 3000 kg/h

Grifo Macchine Enologiche
-13%
Desciorchinator cu zdrobitor electric LDP630
, cuva rabatabila din vopsea emailata, pompa centrifuga din inox, productie 3000 kg/h
Descrierea Produsului

Descriere:

Desciorchinator struguri cu zdrobitor prevazut cu motor si pompa  Q30 pentru transvazarea mustuielii. Dispozitivul  este realizat din tabla  emailata,  cuva fiind rabatabila ceea ce  permite un acces usor in interior pentru curatare. Axul melcat ce se afla in cuva conduce strugurii dedesubt in zona  cilindrului perforat din inox , unde prin intermediul unui alt ax cu palete se produce separarea boabelor de strugure de ciorchini, acestia din urma fiind evacuati  in partea opusa motorului. Boabele rezultate sunt preluate de un  alt ax melcat conducator si  purtate in interiorul unei pompe centrifuge din inox unde sunt zdrobite prin rotatie axiala a paletilor acestei pompe. Mustuiala rezultata este transportata prin intermediul aceleiasi pompe in exterior pana la o distanta  de  4 - 5 metri. Cuplaj pentru iesirea din pompa prevazut la exterior cu mufa pentru montarea unui furtun de evacuare cu diametrul de  60 mm (furtunul nu face parte din echiparea dispozitivului). Produsul cantareste 95 de kg  si are urmatoarele dimensiuni: 104x55x 90 cm.  Productie medie orara de 3000 kg/ora.


Beneficii:

Usor de folosit - necesita putere minima pentru a fi utilizat si doar in 3 pasi se poate asambla pentru a fi gata de utilizare. Robust, perfect pentru utilizare casnica.
99.98% rezultate constante - separa cu succes ciorchinii de strugurii si le colecteaza in lateral. Sucul, pulpa zdrobita, coaja si samburi sunt toate stranse impreuna sub concasor.
Capacitate de lucru ridicata - Proceseaza peste 3000 kg de struguri pe ora, reducand foarte mult munca.
Vin de calitate superioara - valturile sunt usor distantate una de alta pentru zdrobirea numai a boabelor de struguri, lasand samburii intregi (intacti). Astfel, vinul nu va fi modificat de taninul din miezul samburilor.
Valturi reglabile - aceasta caracteristica va ofera o mare flexibilitate in ceea ce priveste reglarea in functie de marimea semintei
Intretinere usoara - perfect proiectat pentru intretinere usoara, curatare si spalare.

 

Echipare:

Pompa centrifuga Q30
Cuva acoperita cu vopsea in ciap electrostatic, de dimensiuni 1.040 x 550mm
Cuva de recoltare a mustuielii
Cilindru perforat din inox, echipat în interior cu un ax cu palete pentru evacuarea ciorchinilor curatati de boabe.
  

 

 Specificatiile Produsului
  • Capacitate de lucru3000 kg/h
  • Dimensiuni1040x550x900 mm
  • Greutate90 kg
  • MaterialTabla emailata
  • Putere Motor2.23 kW
  • Tip produsElectric
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X