0758 22 57 88

Complex organic BRIOR 30kg, EuroTsa

EuroTSA
-44%
Complex organic BRIOR 30kg, EuroTsa
Descrierea Produsului

Brior este un complex organic lichid din substanţe de origine vegetală (aminoacizi, peptide, carbohidraţi, zaharuri diferite, vitamine), hormoni de origine vegetală (betaina, auxinele, citokininele, gibereline) şi derivaţi de acid salicilic, bor, potasiu, calciu şi magneziu.

Compoziție 
Substanțe de origine vegetală , hormoni de origine vegetalăși și derivați de acid salicilic

Caracteristici 
Aspect Lichid maro 
Denistate: 1.13 Kg/L 
Temperatura de îngheț:-5°C 
PH :5-6

Avantaje: 
Folosit în tratarea seminţelor are un rol important in stimularea proceselor de germinare si dezvoltarea radacinilor initiale. 
Acizii humici si fulvici continuti stimuleaza capacitatea de absorbtie a radacinulor cresterea, aparitia si dezvoltarea ramificatiilor secundare 
Un alt rol important al acizilor humici continuti in Brior este acela de a creste asimilarea de catre plante a fosforului continut de sol. 
Compozitia complexa de aminoacizi peptine, zaharuri, protein si vitamin au un rol biostimulator in cresterea germinatiei, dezvoltarea sistemului radicular precum si a frunzelor initiale si a productiei de materie organica . 

Mod de aplicare: 

Odată cu tratamentul fungicid sau insectofungicid făcut semințelor de grâu, orz, triticale, rapiță, floarea soarelui sau porumb. 
Pentru rasaduri sau inainte de transplantarea plantelor in general se introduce 2-3 minute sistemul radicular intr-o solutie de Brior cu o concentratie de 4%, 
in cazul radacinilor taiate se recomanda pastrarea in solutia de Brior timp de 24 ore 
La tratarea ingrasamintelor complexe aplicate odata cu semanatul , pt cresterea germinatiei semintelor aplicati 3 kg Brior la 1000 kg granule de ingrasamant 

Doză recomandată: 
2-3kg la tona.

Avertizări și recomandări: A nu se depăși dozele recomandate. 
Ambalare: Recipienţi cu capacitatea de 30 kg.

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X