0758 24 29 18

CAZAN MODEL STABIL 200L - CU AMESTECATOR

Fabrica de tuica
CAZAN MODEL STABIL 200L - CU AMESTECATOR
Descrierea Produsului

Descriere: 

Cazanele de tip STABIL sunt fabricate pentru distilarea bauturilor alcoolice din fructe de capacitate medie folosite pentru uz individual. Setul cazanului pentru distilarea bauturilor alcoolice contine: cazan de cupru instalat în focar, fabricat din tablă metalică cu laminare rece. Aparatul prezinta două orificii separate pentru umplerea și golirea cazanului și utilizeaza sistemul cel mai eficient de etanșare cu apă la coroana cazanului și cești din cupru la capacul cazanului conectate prin țeavă de cupru prevenind astfel scăparea aburilor alcoolici din aparat. Vasul răcitor are o capacitate de 450L, produs din oțel galvanizat în care este instalata spirală cu 5 filete, și ventil pentru evacuarea de apă din vasul răcitor. Toate piesele care ajung în contact cu masa de fructe fermentată, cu vapori sau cu distilatul, sunt fabricate din cupru de cea mai înaltă calitate, puritate 99,99%. Cuprul este un conductor de căldură foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici și are un efect foarte pozitiv asupra gstului și mirosului distilatului, dovedit mai bine decât oricare alt metal (aluminiu, oțel inoxidabil, etc..). Din acest motiv distilatele (țuica, pălinca) produsa în distilatoare din cupru au miros și gust mai curat.

Etansarea se efectueaza cu apa astfel: se toarna apa curata in aantul prevazut intre capacul si corpul cazanului si in cele 2 palnii (de la capac si de la racitor), dupa fixarea tevii de legatura.

 

Beneficii:

Acest cazan este utilizat pentru producția de țuică în cantități medii și mari, menit uzului casnic.
Toate capacitățile cazanelor au amestecător, care facilitează amestecarea ușoară și previne arderea masei, orificii pentru umplere și golire care facilitează o manipulare ușoară fără dezmembrarea cazanului.
Încălzirea poate fii efectuată cu combustibil solid sau aragaz conectat la rezervoar casnic de gas butan.

 

Specificatii:

Detalii tehnice Cazan Racitor Teava comunicare
Volum 200 l 450 l  
Inaltime 1750 mm 1660 mm  
Latime 950 mm 850 mm 2000 mm
Greutate 112 kg 35 kg 2.5 kg

 

Materiale Grosime
Cazan din cupru 99.99% puritate 1,8 si 2,5 mm
Focar: tabla neagra 1.5 mm
Racitor: tabla otel galvanizata 0.55 mm
Spirala si teava: teava din cupru Ø 40 x 1
Sudura Aliaj Sn93Cu7(0%Plumb)

 

Kit livrare:

Setul este compus: cazanul de tuica (200 litri) cu amestecator incorporat si termometru - racitor( 450 litri ) cu spirala din cupru, teava de legatura, focar pentru lemn.

 

 

Specificatiile Produsului
  • AmestecatorDa
  • Capacitate200 L
  • Greutate147 kg
  • MaterialCupru
  • Tip produsStabil
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X