0746 02 10 070758 24 29 18

Carucior Hozelock pentru 60 m de furtun cu sistem de prindere in perete Hozelock

HOZELOCK
-11%
Carucior Hozelock pentru 60 m de furtun cu sistem de prindere in perete Hozelock
Descrierea Produsului

Descriere produs:

Caruciorul Hozelock pentru 60 m de furtun este destul de inalt pentru a putea facilita remorcarea, este extra lat pentru a asigura stabilitate si a fost special creat pentru a asigura o rulare usoara.

Fabricat din materiale plastice de cea mai înaltă calitate este menit pentru a indeplini si depasi nevoile gradinarilor cu gradini mari, fiind foarte rezistent si durabil. Caruciorul reprezinta cea mai usoara si simpla solutie pentru mutarea si utilizarea furtunurilor de pana la 60 m lungime.

Prezinta o rulare usoara chiar si in situatiile in cand furtunul este plin cu apa. Caruciorul este foarte usor de utilizat  fiind deja ansamblat si gata de folosire.  Il puteti deplasa foarte usor datorita manerelor lungi soft touch suplimentare, jante cu model moale supradimensionate si axul din otel.

Prezinta o stabilitate maxima datorata latimii si centrului de greutate situat mai jos. Depozitarea este usoara datorita manerul de remorcare care este reglabil. Puteti regla inaltimea potrivita nevoilor dumneavoastra astfel il puteti depozita oriunde intr-un garaj sau sopron. Are o capacitate de a sustine 60 m de furtun cu un diametru de 12,5 mm. Caruciorul vine impreuna cu 2 conectori pentru furtun, 1 conector cu Aqua Stop si racord pentru robinet.

Dispune de o garanție de 1 an și, la fel ca majoritatea produselor Hozelock, există o gamă completă de piese de schimb pentru a extinde durata de viață.

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X