0758 24 29 18

Capsator electric Skil 8200 AC, 20 de percutii p.m., latime capsa 11.4 mm, lungime cui 15-16 mm, capacitate de incarcare 80 cuie, tensiune 220 - 240 V

-16%
Capsator electric Skil 8200 AC, 20 de percutii p.m., latime capsa 11.4 mm, lungime cui 15-16 mm, capacitate de incarcare 80 cuie, tensiune 220 - 240 V
Descrierea Produsului

Descriere produs:

Capsatorul electric SKIL 8200 este o unealtă compactă și ușoară, care permite efectuarea rapidă și simplă a lucrărilor de fixare a diverselor materiale, cu capse sau cuie. Este o unealtă ideală pentru lucrările din casă și din jurul casei, ca de exemplu tapițarea mobilierului, fixarea panourilor din lemn, sau montarea elementelor de fixare metalice în lemn. Capsatorul electric este echipat cu un sistem de control al percuției, deci puteți regla forța cu care cuiele sau capsele sunt introduse în materialul prelucrat. Când lucrați cu materiale moi (de exemplu lemn moale), puteți scade forța de percuție, ca să nu introduceți prea adânc cuiele în material. Această unealtă este echipată cu un cablu de alimentare lung, de 6 metri, o lungime suficientă să puteți efectua toate lucrările din casă fără utilizarea prelungitoarelor. Acest capsator se livrează împreună cu 400 de capse și 100 de cuie.

Capsatorul electric folosește capsele cu o largă disponibilitate, tip 53, de 8-16 mm și cuie de tip 40, 47 și 48, de 15-16 mm, ceea ce înseamnă că este compatibil cu toate accesoriile necesare pentru lucrările de bricolaj. Acest capsator electric asigură fixarea rapidă și continuă, cu capse sau cuie, a diferitelor materiale: de la lemn la materiale plastice, de la țesături la spume.

Datorită masei de un kilogram, capsatorul se manevrează și se controlează cu ușurință. Mecanismul de blocare al butonului de acționare previne declanșarea accidentală a capsării, iar indicatorul de golire vă avertizează când trebuie să reîncărcați capsele sau cuiele. Capsatorul electric se livrează împreună cu 400 de capse și 100 de cuie, deci vă puteți apuca imediat de lucru.

 

Caracteristici:

Capsator cu cablu pentru capsarea şi fixarea uşoară în cuie a diferitelor materiale;

„Controlul percuţiei“ reglează percuţia pentru a o adapta la orice suprafaţă;

Lungimea cablului de 6 metrii este optimă pentru libertatea de mişcare pe parcursul lucrului;

Piedica declanşatorului previne acţionarea accidentală;

Suprafaţă moale de prindere pentru lucru comod;

Poate utiliza capse şi cuie cu o lungime de până la 16 mm;

 

Specificatii tehnice:

Numar de percutii 20 p.m.
Lungime capsa 8-16 mm
Latime capsa 11,4 mm
Lungime cui 15-16 mm
Capacitate de incarcare (capse) 100 buc
Capacitate de incarcare (cuie) 80 buc
Lungime cablu 6 m
Masa 1 kg
Tensiune/frecventa (incarcator) 220-240 V / 50-60 Hz
Nivel de presiune a sunetului 84 dB(A)
Nivel de putere a sunetului 95 dB(A)
Abatere standard 3 dB(A)
Nivel de vibratii 7,0 m/s²
Toleranta (K) 1,5 m/s²

 

 

1,5 m/s²
Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X